reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Ja miałam pH 7.0. Ale
Norma jest do 7 to się nie przejmuje.

Oj dziewczyny, bierzcie ciepłe ubrania na jarmark i najlepiej rajtki pod spodnie i zimowe, grube buciory. My mieliśmy
Iść w tygodniu ale moja młoda znowu zagilona wiec odpuszczamy narazie. Ale jak widzę relacje znajomych co tam się dzieje to aż mnie odrzuca. No takie tłumy.
Ja polecam restauracje Bernard w runku ( tam jest taka tradycyjna
Kuchnia ale mega ciężko o stolik, a jak lubicie takie azjatyckie smaki to Woosabi na Wlodkowica -10min od rynku).
W każdym razie pewnie warto podjechać i poczuć klimat świat :)
Ja z racji tego, że narazie się nie wybieram, kupiłam choinkę i w czwartek maja mi przywieźć [emoji41]

no i co ja bym zjadła?
muszę poczytać co się w Lbn dzieje, bo wypadłam z obiegu, a wiem że też coś mają organizować świątecznego. To się z córuś przejade.

Ale co by tu zjeść???

Hej Dziewczyny ja już w pracy zdążyłam zjeść różka francuskiego i popić kiefirem... Najadłam się. Zastanawiam się co zrobić na obiad żeby było szybko łatwo i żeby było co pojeść. Głowa mnie boli mam takie bóle migrenowe.. tylko na kilka godzin ból mija strasznie to denerwujące. Jeszcze ta pogoda cholerna

Hej Dziewczyny ja już w pracy zdążyłam zjeść różka francuskiego i popić kiefirem... Najadłam się. Zastanawiam się co zrobić na obiad żeby było szybko łatwo i żeby było co pojeść. Głowa mnie boli mam takie bóle migrenowe.. tylko na kilka godzin ból mija strasznie to denerwujące. Jeszcze ta pogoda cholerna
Dzień doberek :)
Ja w drodze do pracy, lekko spóźniona.
Główka mnie też bolała, wypilam kawke o lepiej.
Nocka przespana i o dziwo nie moglam rano wstać z budzikiem...
Kto dzisiaj wizytuje?
Milusiego dzionka życzę Wam wszystkim 😍😘

Dzień doberek :)
Ja w drodze do pracy, lekko spóźniona.
Główka mnie też bolała, wypilam kawke o lepiej.
Nocka przespana i o dziwo nie moglam rano wstać z budzikiem...
Kto dzisiaj wizytuje?
Milusiego dzionka życzę Wam wszystkim 😍😘
Ja z tych co jak kawę piją to mają zero energii plus migotanie przedsionków 😅 Lubię zapach kawy i teoretycznie mogłabym pić,bo mam niskie ciśnienie,ale pikawka za szybko puka.

Dziś plan wypić więcej wody zobaczymy jak to mi się uda. Normalnie dziś mi się tak dobrze spało że aż wstać z łóżka był kłopot

Dzień dobry, miłego dnia wszystkim! Ja dziś pobiłam swój rekord zasnęłam o 20 wstałam dopiero o 5.30 do pracy [emoji16] ale jaka wyspaaaana [emoji16]

reklama
Dzien dobry dziewczyny!! Ja dzis rowniez wyspana choc z malymi problemami w nocy. Zasnelam o 20 a pobudka o 6.30... Nocne przeboje takie, ze kolano mi przeskakiwalo co jakis czas...
Dzis ambitnie ide wydac kase: ubezpieczenie auta, witaminki dla mnie i ozdoby swiateczne-bo z tym slabo...

Do góry