reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spacer zimowy

Cool Club, Pajac chłopięcy z kapturem, ocieplany, pomarańczowy, Kubuś Puchatek

Link: Link do: Cool Club, Pajac chłopięcy z kapturem, ocieplany, pomarańczowy, Kubuś Puchatek - smyk.com

Cool Club, Pajac niemowlęcy z kapturem, ocieplany, brązowy

Link: Link do: Cool Club, Pajac niemowlęcy z kapturem, ocieplany, brązowy - smyk.com

Cool Club, Pajac niemowlęcy z kapturem, brązowy

Link: Link do: Cool Club, Pajac niemowlęcy z kapturem, brązowy - smyk.com

Ten środkowy w sumie większość zimy.
A w tygrysku cała wiosna

reklama
Cool Club, Pajac chłopięcy z kapturem, ocieplany, pomarańczowy, Kubuś Puchatek

Link: Link do: Cool Club, Pajac chłopięcy z kapturem, ocieplany, pomarańczowy, Kubuś Puchatek - smyk.com

Cool Club, Pajac niemowlęcy z kapturem, ocieplany, brązowy

Link: Link do: Cool Club, Pajac niemowlęcy z kapturem, ocieplany, brązowy - smyk.com

Cool Club, Pajac niemowlęcy z kapturem, brązowy

Link: Link do: Cool Club, Pajac niemowlęcy z kapturem, brązowy - smyk.com

Ten środkowy w sumie większość zimy.
A w tygrysku cała wiosna
I tym manewrowałaś zależnie od temperatury? To ja myślę pewnie na start kupię ten środkowy, a potem na wiosnę ewentualnie dokupię cieńszy.

Chociaż w 68 to mi się mały utopi.. ;)

I tym manewrowałaś zależnie od temperatury? To ja myślę pewnie na start kupię ten środkowy, a potem na wiosnę ewentualnie dokupię cieńszy.

Chociaż w 68 to mi się mały utopi.. ;)
Tak, dokladnie :)

Wiesz co, ja bralam rozmiar większy niz dziecko. Bo wygodniej. Zobaczysz jaki rozmiar urodzisz :D

Nooo, myślę pewnie ten kombinezon to zamówię sobie może w szpitalu dopiero ;) śpiworek wcześniej, a kombinezon pewnie i tak przyjdzie przed pierwszym spacerem, a będę wiedziała w miarę jaki rozmiar ;)

Czyli manewrowałaś grubością kombinezonu, a pod spodem raczej to samo przeważnie (bodziak, pajacyk itd) ?

Czyli manewrowałaś grubością kombinezonu, a pod spodem raczej to samo przeważnie (bodziak, pajacyk itd) ?
Bodziak.na długi rękaw, rajstopy, bluza. Przy wielkim mrozie jeszcze komin, ale my w zimie bylismy juz w spacerowce na leżaco.

Do fotelika ubieralam tak samo tylko dokladałam spodnie. Miałam śpiworek rollersy.

Tylko ja nie jestem przekonana co do rajstopek i bluzy na początek - na sam początek planowałam bodziak + pajac albo ewentualnie bodziak + półśpiochy + jakaś bluza wtedy.

reklama
Do góry