reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spacer zimowy

Cool Club, Pajac chłopięcy z kapturem, ocieplany, pomarańczowy, Kubuś Puchatek

Link: Link do: Cool Club, Pajac chłopięcy z kapturem, ocieplany, pomarańczowy, Kubuś Puchatek - smyk.com

Cool Club, Pajac niemowlęcy z kapturem, ocieplany, brązowy

Link: Link do: Cool Club, Pajac niemowlęcy z kapturem, ocieplany, brązowy - smyk.com

Cool Club, Pajac niemowlęcy z kapturem, brązowy

Link: Link do: Cool Club, Pajac niemowlęcy z kapturem, brązowy - smyk.com

Ten środkowy w sumie większość zimy.
A w tygrysku cała wiosna

reklama
Cool Club, Pajac chłopięcy z kapturem, ocieplany, pomarańczowy, Kubuś Puchatek

Link: Link do: Cool Club, Pajac chłopięcy z kapturem, ocieplany, pomarańczowy, Kubuś Puchatek - smyk.com

Cool Club, Pajac niemowlęcy z kapturem, ocieplany, brązowy

Link: Link do: Cool Club, Pajac niemowlęcy z kapturem, ocieplany, brązowy - smyk.com

Cool Club, Pajac niemowlęcy z kapturem, brązowy

Link: Link do: Cool Club, Pajac niemowlęcy z kapturem, brązowy - smyk.com

Ten środkowy w sumie większość zimy.
A w tygrysku cała wiosna
I tym manewrowałaś zależnie od temperatury? To ja myślę pewnie na start kupię ten środkowy, a potem na wiosnę ewentualnie dokupię cieńszy.

Chociaż w 68 to mi się mały utopi.. ;)

I tym manewrowałaś zależnie od temperatury? To ja myślę pewnie na start kupię ten środkowy, a potem na wiosnę ewentualnie dokupię cieńszy.

Chociaż w 68 to mi się mały utopi.. ;)
Tak, dokladnie :)

Wiesz co, ja bralam rozmiar większy niz dziecko. Bo wygodniej. Zobaczysz jaki rozmiar urodzisz :D

Nooo, myślę pewnie ten kombinezon to zamówię sobie może w szpitalu dopiero ;) śpiworek wcześniej, a kombinezon pewnie i tak przyjdzie przed pierwszym spacerem, a będę wiedziała w miarę jaki rozmiar ;)

Czyli manewrowałaś grubością kombinezonu, a pod spodem raczej to samo przeważnie (bodziak, pajacyk itd) ?

Czyli manewrowałaś grubością kombinezonu, a pod spodem raczej to samo przeważnie (bodziak, pajacyk itd) ?
Bodziak.na długi rękaw, rajstopy, bluza. Przy wielkim mrozie jeszcze komin, ale my w zimie bylismy juz w spacerowce na leżaco.

Do fotelika ubieralam tak samo tylko dokladałam spodnie. Miałam śpiworek rollersy.

Tylko ja nie jestem przekonana co do rajstopek i bluzy na początek - na sam początek planowałam bodziak + pajac albo ewentualnie bodziak + półśpiochy + jakaś bluza wtedy.

reklama
Do góry