reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Hey
Staramy się z mężem ponad pół roku zrobiłam podstawowe czyli LH TSH badanie nasienia dla męża. Proszę o interpretacje wyników progesteronu oraz prolaktyny. Była robiona w 21 dniu cyklu
Pozdrawiam
Wow jaki duży progesteron wow. Ja w tych dniach miałam 8 i miałam niedobór. Mój guru mówił żeby ręce i nogi miało min 18

Cześć dziewczyny :)
U mnie noc minęła spokojnie, tzn. Spalam,ale miałam koszmary. Naogladalam się netflixow i mam ;)
Ja już po śniadaniu, idę ogarnąć dom, potem jadę na obiad do rodziców.
Jakie plany na dziś?

Nam się bardzo poszczęściło, bo ciąża przyszła w pierwszym cyklu starań. Nastawiałam się na dłużej z uwagi na wiek i problemy z jednym jajnikiem. Mam nadzieję, że szczęście będzie nam dalej sprzyjało i ciąża będzie się rozwijać prawidłowo. Czekam na pierwsze USG.
Trzymam kciuki, żebyśmy w czerwcu/lipcu wszystkie mogły podzielić się dobrą nowiną :)
Hejka :) jestem tutaj nowa ja miałam podobnie, zdecydowaliśmy się na dziekco i w pierwszym cyklu starań dwie kreseczki, 5 dni przed okresem,nie ukrywam ze bardzo się cieszyłam ale był to ogromny szok nerwy i stres za razem, nie myslalam ze tak szybko się uda. Z tego stresu nie mam apetytu wcale :) ale mam nadzieje ze minie i oswoje się z nowa sytuacja :) :) :) napiszcie przyszłe mamusie czy tez się stresujecie i czy tez macie problemy z apetytem z tej racji :) ? Wg obliczeń jestem w 4tyg chociaż jeżeli liczyć od dnia zapłodnienia to nie cały 3. Do lekarza idę dopiero około 7 tyg żeby usłyszeć bicie serduszka. Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie mamy

reklama
Hejka :) jestem tutaj nowa ja miałam podobnie, zdecydowaliśmy się na dziekco i w pierwszym cyklu starań dwie kreseczki, 5 dni przed okresem,nie ukrywam ze bardzo się cieszyłam ale był to ogromny szok nerwy i stres za razem, nie myslalam ze tak szybko się uda. Z tego stresu nie mam apetytu wcale :) ale mam nadzieje ze minie i oswoje się z nowa sytuacja :) :) :) napiszcie przyszłe mamusie czy tez się stresujecie i czy tez macie problemy z apetytem z tej racji :) ? Wg obliczeń jestem w 4tyg chociaż jeżeli liczyć od dnia zapłodnienia to nie cały 3. Do lekarza idę dopiero około 7 tyg żeby usłyszeć bicie serduszka. Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie mamy
Zazdroszczę ci że tak od razu. My się staraliśmy 2 lata. Teraz lekarz straszy mnie bliźniakami:-) to dopiero czuje strach. Nie mam apetytu nic bo mnie yyyy muli.
Z innej beczki ...u mnie na oknie jest lód.... dosłownie i na parapetach

Do góry