reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Dzień dobry Kobitki :) W końcu sobotunia w końcu wolne :)
Suri spałaś w ogóle coś w nocy ? Masz konkret masakrę u tym spaniem
Ja wczoraj zostawiłam pierś dla mojego pieska z tego kurczaka z różna. Wstałam w nocy na siku i zezarlam to :D
Muszę coś innego wykombinować póki żarcie jej nie przyjdzie :D
Jakie plany macie na weekend?
Ja to raczej będę siedzieć w domu, tym bardziej że 0 stopni jak niektóre mówicie "na polu" :D

Cześć dziewczynki 🥰 jestem tu nowa, więc coś opowiem o sobie 😉
Jestem mamą trójki dziewczyn 13/4/2 i niestety prawdopodobnie czwarta bardzo niechciana ciąża 😢. Dlaczego niechciana? Zabezpieczenie było, plany były i zupełnie zmieniony tryb życia był. Niestety napłakałam 😭 się nocami od zobaczenia dwóch kresek na teście ciążowym. Z mężem już jesteśmy pogodzeni z faktem czwartego dziecka ale uwierzcie mi ze zachwytu nie ma. Pierwsza wizyta przede mną wiec wszystko się okaże jak to teraz wyglada. Mam nadzieje, ze mnie chodź trochę zrozumiecie z wpisu, pozdrawiam cieplutko i mam kolejna nadzieje ze tu dostanę od Was trochę wsparcia 😘
Dziś z apki wynika ze zaczynam 8 tc
Hej witam cieplutko 😚 jeszcze zobaczysz , że to będzie najbardziej kochane dziecko 😁 Mnie rodzice też nie chcieli , nie będę ukrywać bo byłam piąta 😁 teraz ? Heh moj tata mówi ze nie wie co by zrobił jakby mnie nie było , takze glowa do gory i bedzie dobrze 🤗

reklama
Juka mój M też się nie cieszy. Nie chciał mimo że się nie zabezpieczalismy. Nie wierzył że. się uda. W szoku jest od miesiąca? trochę się już zaczął odzywać bardziej i nawet czasem sam coś zagada ale ogólnie to się zachowuje jakby się na mnie śmiertelnie obraził że zaskoczylam.
Ja się cieszę, chciałam drugie dziecko. Mam córcie 6 lat. I w sobie jeszcze dużo macierzyńskiej milosci
To ja jeszcze miałam lepiej 11 października dowiedzialam sie ,że mój facet pisze z łaskami od 6 lat następnego dnia miałam urodziny na których się tak nawalilam,że nic z nich nie pamiętam A jeszcze następnego o ciąży,przyszła w najmniej oczekiwanym przeze mnie momencie, moj sie cieszy bo wie że gdyby nie to zostawilabym go w trampkach, ciężko mi ale już jest dużo lepiej.

Do góry