reklama
Madzialena07
Fanka BB :)
Ja tez nie śpię, starałam się odlozyc telefon i zostać przy samym telewizorze, ale i tak nici ze spaniajak zwykle wszystkie śpią
A tak się na bezsenność skarżą
phi
Ja tu jestem ofiarą bezsenności
Gusia 2106
Dzień dobry Kobitki W końcu sobotunia w końcu wolne
Suri spałaś w ogóle coś w nocy ? Masz konkret masakrę u tym spaniem
Ja wczoraj zostawiłam pierś dla mojego pieska z tego kurczaka z różna. Wstałam w nocy na siku i zezarlam to
Muszę coś innego wykombinować póki żarcie jej nie przyjdzie
Jakie plany macie na weekend?
Ja to raczej będę siedzieć w domu, tym bardziej że 0 stopni jak niektóre mówicie "na polu"
Suri spałaś w ogóle coś w nocy ? Masz konkret masakrę u tym spaniem
Ja wczoraj zostawiłam pierś dla mojego pieska z tego kurczaka z różna. Wstałam w nocy na siku i zezarlam to
Muszę coś innego wykombinować póki żarcie jej nie przyjdzie
Jakie plany macie na weekend?
Ja to raczej będę siedzieć w domu, tym bardziej że 0 stopni jak niektóre mówicie "na polu"
mic_ani
Hej witam cieplutko jeszcze zobaczysz , że to będzie najbardziej kochane dziecko Mnie rodzice też nie chcieli , nie będę ukrywać bo byłam piąta teraz ? Heh moj tata mówi ze nie wie co by zrobił jakby mnie nie było , takze glowa do gory i bedzie dobrzeCześć dziewczynki jestem tu nowa, więc coś opowiem o sobie
Jestem mamą trójki dziewczyn 13/4/2 i niestety prawdopodobnie czwarta bardzo niechciana ciąża . Dlaczego niechciana? Zabezpieczenie było, plany były i zupełnie zmieniony tryb życia był. Niestety napłakałam się nocami od zobaczenia dwóch kresek na teście ciążowym. Z mężem już jesteśmy pogodzeni z faktem czwartego dziecka ale uwierzcie mi ze zachwytu nie ma. Pierwsza wizyta przede mną wiec wszystko się okaże jak to teraz wyglada. Mam nadzieje, ze mnie chodź trochę zrozumiecie z wpisu, pozdrawiam cieplutko i mam kolejna nadzieje ze tu dostanę od Was trochę wsparcia
Dziś z apki wynika ze zaczynam 8 tc
reklama
mic_ani
To ja jeszcze miałam lepiej 11 października dowiedzialam sie ,że mój facet pisze z łaskami od 6 lat następnego dnia miałam urodziny na których się tak nawalilam,że nic z nich nie pamiętam A jeszcze następnego o ciąży,przyszła w najmniej oczekiwanym przeze mnie momencie, moj sie cieszy bo wie że gdyby nie to zostawilabym go w trampkach, ciężko mi ale już jest dużo lepiej.Juka mój M też się nie cieszy. Nie chciał mimo że się nie zabezpieczalismy. Nie wierzył że. się uda. W szoku jest od miesiąca? trochę się już zaczął odzywać bardziej i nawet czasem sam coś zagada ale ogólnie to się zachowuje jakby się na mnie śmiertelnie obraził że zaskoczylam.
Ja się cieszę, chciałam drugie dziecko. Mam córcie 6 lat. I w sobie jeszcze dużo macierzyńskiej milosci