Sylwuszka1989
Fanka BB :)
I mnie było serduszko na 6+6Czy już u was serce jest? Czy tylko zarodek?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I mnie było serduszko na 6+6Czy już u was serce jest? Czy tylko zarodek?
I to takie nie w pełni rozwinięteMoże jakieś zalążki
Wow jaki duży progesteron wow. Ja w tych dniach miałam 8 i miałam niedobór. Mój guru mówił żeby ręce i nogi miało min 18Hey
Staramy się z mężem ponad pół roku zrobiłam podstawowe czyli LH TSH badanie nasienia dla męża. Proszę o interpretacje wyników progesteronu oraz prolaktyny. Była robiona w 21 dniu cyklu
Pozdrawiam
Mama nadzieję że nie ma tu żadnego faceta incognito To dopiero cios czytać co naprawdę myślimyI to takie nie w pełni rozwinięte
To znaczy ze dobrze czy zle ?Wow jaki duży progesteron wow. Ja w tych dniach miałam 8 i miałam niedobór. Mój guru mówił żeby ręce i nogi miało min 18
DobrzeTo znaczy ze dobrze czy zle ?
Hejka jestem tutaj nowa ja miałam podobnie, zdecydowaliśmy się na dziekco i w pierwszym cyklu starań dwie kreseczki, 5 dni przed okresem,nie ukrywam ze bardzo się cieszyłam ale był to ogromny szok nerwy i stres za razem, nie myslalam ze tak szybko się uda. Z tego stresu nie mam apetytu wcale ale mam nadzieje ze minie i oswoje się z nowa sytuacja napiszcie przyszłe mamusie czy tez się stresujecie i czy tez macie problemy z apetytem z tej racji ? Wg obliczeń jestem w 4tyg chociaż jeżeli liczyć od dnia zapłodnienia to nie cały 3. Do lekarza idę dopiero około 7 tyg żeby usłyszeć bicie serduszka. Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie mamyNam się bardzo poszczęściło, bo ciąża przyszła w pierwszym cyklu starań. Nastawiałam się na dłużej z uwagi na wiek i problemy z jednym jajnikiem. Mam nadzieję, że szczęście będzie nam dalej sprzyjało i ciąża będzie się rozwijać prawidłowo. Czekam na pierwsze USG.
Trzymam kciuki, żebyśmy w czerwcu/lipcu wszystkie mogły podzielić się dobrą nowiną
Dobrze, powiedziałabym że bardzo dobrze:-)To znaczy ze dobrze czy zle ?
Zazdroszczę ci że tak od razu. My się staraliśmy 2 lata. Teraz lekarz straszy mnie bliźniakami:-) to dopiero czuje strach. Nie mam apetytu nic bo mnie yyyy muli.Hejka jestem tutaj nowa ja miałam podobnie, zdecydowaliśmy się na dziekco i w pierwszym cyklu starań dwie kreseczki, 5 dni przed okresem,nie ukrywam ze bardzo się cieszyłam ale był to ogromny szok nerwy i stres za razem, nie myslalam ze tak szybko się uda. Z tego stresu nie mam apetytu wcale ale mam nadzieje ze minie i oswoje się z nowa sytuacja napiszcie przyszłe mamusie czy tez się stresujecie i czy tez macie problemy z apetytem z tej racji ? Wg obliczeń jestem w 4tyg chociaż jeżeli liczyć od dnia zapłodnienia to nie cały 3. Do lekarza idę dopiero około 7 tyg żeby usłyszeć bicie serduszka. Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie mamy