reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

To gratulacje :)
Ile masz lat???
Ja tez odpuściłam starania przestałam myśleć po prostu stwierdziłam ze trzecie dziecko to jednak nie dla nas i tu ciach niespodzianka
Dziękuję ❤️ W grudniu skończę 34 lata, to niby nie tak źle, ale moja mama bardzo wcześnie wystartowała z menopauzą i zaczęłam się obawiać że przegapiłam swoją szansę. Też bym chciała trójkę 😍 gratuluję 💪

reklama
Dziękuję ❤ Pierwsza, a za młoda nie jestem 🤔 od kilku lat stosunki bez zabezpieczenia i nie przyszło mi do głowy, że coś nie tak może być (jakim cudem nie zaszłam w ciążę?), ale kiedy zaczęłam myśleć o dziecku i poszłam do lekarza, okazało się że hormony robią sobie w moim organizmie co chcą. Podejrzenie PCOS🤷‍♀️ A tu akurat w tym cyklu, kiedy postanowiłam olać temat, wpadłam w pracę, zajęłam się innymi rzeczami, pobalowałam trochę, zaskoczyło 🤔
Podobnie ze mną 2 lata pilnowania i sprawdzania, pelno testów z negatywnymi wynikami, brak owulacji 6na 12 miesięcy w roku. Az w końcu to piernicznelam bo miałam dość comiesięcznego doła i ciach niespodzianka :)

Dziewczyny ma któraś z Was ten olejek albo używała ?
Zastanawiam się czy kupić 🤔

Załączniki

• 32979BEE-4ED6-4A1E-9649-98B0C2AAAFD4.png
    32979BEE-4ED6-4A1E-9649-98B0C2AAAFD4.png
    42,4 KB · Wyświetleń: 52
Dzien dobry. Witam wszystkie i kazda z osobna. Ja wstalam po 8 i ogarnelam sie na tyle by pojechac do tesciow-spedzamy z nimi weekend a raczej sobote [emoji16]
Maz robi ulubiona lasagne i grzebie w aucie a my kobity ogladamy TV. Lenistwo na 102!
Pilnujemy sie bo nie wiedza o ciazy jeszcze...

reklama
ja w lutym chyba oznaczalalm już poziom hormonu menopauzy bo moja mam też. wcześnie przeszła. Od 3 lat? może. więcej sex. w owu i nic! to było straszne. Właśnie te nerwy, psychoza wręcz co miesiąc. I odpiscilam, pogodzilam się z tym że nie będę mieć drugiego dziecka. A tu bum!

Haha i też ma 34 urodziny w grudniu po południu ;)

Do góry