reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

To gratulacje :)
Ile masz lat???
Ja tez odpuściłam starania przestałam myśleć po prostu stwierdziłam ze trzecie dziecko to jednak nie dla nas i tu ciach niespodzianka
Dziękuję ❤️ W grudniu skończę 34 lata, to niby nie tak źle, ale moja mama bardzo wcześnie wystartowała z menopauzą i zaczęłam się obawiać że przegapiłam swoją szansę. Też bym chciała trójkę 😍 gratuluję 💪

reklama
Dziękuję ❤ Pierwsza, a za młoda nie jestem 🤔 od kilku lat stosunki bez zabezpieczenia i nie przyszło mi do głowy, że coś nie tak może być (jakim cudem nie zaszłam w ciążę?), ale kiedy zaczęłam myśleć o dziecku i poszłam do lekarza, okazało się że hormony robią sobie w moim organizmie co chcą. Podejrzenie PCOS🤷‍♀️ A tu akurat w tym cyklu, kiedy postanowiłam olać temat, wpadłam w pracę, zajęłam się innymi rzeczami, pobalowałam trochę, zaskoczyło 🤔
Podobnie ze mną 2 lata pilnowania i sprawdzania, pelno testów z negatywnymi wynikami, brak owulacji 6na 12 miesięcy w roku. Az w końcu to piernicznelam bo miałam dość comiesięcznego doła i ciach niespodzianka :)

Dziewczyny ma któraś z Was ten olejek albo używała ?
Zastanawiam się czy kupić 🤔

Załączniki

• 32979BEE-4ED6-4A1E-9649-98B0C2AAAFD4.png
    32979BEE-4ED6-4A1E-9649-98B0C2AAAFD4.png
    42,4 KB · Wyświetleń: 49
Dzien dobry. Witam wszystkie i kazda z osobna. Ja wstalam po 8 i ogarnelam sie na tyle by pojechac do tesciow-spedzamy z nimi weekend a raczej sobote [emoji16]
Maz robi ulubiona lasagne i grzebie w aucie a my kobity ogladamy TV. Lenistwo na 102!
Pilnujemy sie bo nie wiedza o ciazy jeszcze...

reklama
ja w lutym chyba oznaczalalm już poziom hormonu menopauzy bo moja mam też. wcześnie przeszła. Od 3 lat? może. więcej sex. w owu i nic! to było straszne. Właśnie te nerwy, psychoza wręcz co miesiąc. I odpiscilam, pogodzilam się z tym że nie będę mieć drugiego dziecka. A tu bum!

Haha i też ma 34 urodziny w grudniu po południu ;)

Do góry