reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Dzień dobry Kobitki :) W końcu sobotunia w końcu Masz konkret masakrę u tym spaniem
Ja wczoraj zostawiłam pierś dla mojego pieska z tego kurczaka z różna. Wstałam w nocy na siku i zezarlam to :D
Muszę coś innego wykombinować póki żarcie jej nie przyjdzie :D
Jakie plany macie na weekend?
Ja to raczej będę siedzieć w domu, tym bardziej że 0 stopni jak niektóre mówicie "na polu" :D

Ostatnia edycja:
reklama
Nie wiem jak można myśleć w ten sposób. Dzidziuś już jest i trzeba go kochać. Wiem ze plany i wogle ale to już mała istotka i co jest ważniejsze od niej. Ja bym nie odważyła się nawet myśleć będąc w ciąży ze nie chce dziecka. Ja bym straciła dziecko kilkanaście minut po porodzie z niewyjaśnionych przyczyn ( bezdech ) ale opatrzność czuwa. Wiele kobiet traci dzieco a wiele by dało żeby je tulić . Dziecko to dar a nie produkt który można chcieć albo nie. Rozumiem ze można myśleć w ten sposób jak ty nie będąc w ciąży ale jak już się nosi cudo pod sercem to trzeba je już od tych pierwszych chwil obdarzyć miloscią i troską bo to już jest twoje dziecko a ty jesteś jego mamą nawet jak by to było 6 to i te się wychowa . Nic się nie dzieje bez powodu. Pozdrawiam Cię ciepło
[/QUOTE
Nie wiem jak można myśleć w ten sposób. Dzidziuś już jest i trzeba go kochać. Wiem ze plany i wogle ale to już mała istotka i co jest ważniejsze od niej. Ja bym nie odważyła się nawet myśleć będąc w ciąży ze nie chce dziecka. Ja bym straciła dziecko kilkanaście minut po porodzie z niewyjaśnionych przyczyn ( bezdech ) ale opatrzność czuwa. Wiele kobiet traci dzieco a wiele by dało żeby je tulić . Dziecko to dar a nie produkt który można chcieć albo nie. Rozumiem ze można myśleć w ten sposób jak ty nie będąc w ciąży ale jak już się nosi cudo pod sercem to trzeba je już od tych pierwszych chwil obdarzyć miloscią i troską bo to już jest twoje dziecko a ty jesteś jego mamą nawet jak by to było 6 to i te się wychowa . Nic się nie dzieje bez powodu. Pozdrawiam Cię ciepło
Chyba ten tekst wskoczył pod inną osobę

Hey
Staramy się z mężem ponad pół roku zrobiłam podstawowe czyli LH TSH badanie nasienia dla męża. Proszę o interpretacje wyników progesteronu oraz prolaktyny. Była robiona w 21 dniu cyklu
Pozdrawiam

Załączniki

• 3A8B52DC-9F04-42C0-B64C-3CC84D8C0B51.jpeg
    3A8B52DC-9F04-42C0-B64C-3CC84D8C0B51.jpeg
    508,9 KB · Wyświetleń: 62
To ja jeszcze miałam lepiej 11 października dowiedzialam sie ,że mój facet pisze z łaskami od 6 lat następnego dnia miałam urodziny na których się tak nawalilam,że nic z nich nie pamiętam A jeszcze następnego o ciąży,przyszła w najmniej oczekiwanym przeze mnie momencie, moj sie cieszy bo wie że gdyby nie to zostawilabym go w trampkach, ciężko mi ale już jest dużo lepiej.
Jak Ty dajesz radę????? Bo ja chyba mimo wszystko bym poszła w pizdu ale ja to porywcza jestem i wypominam długo jak ktoś mnie zrani

I ja się witam
Leżę i odpoczywam moje starsze dziecię obrażone bo ma karę 🤷🏻‍♂️ Cudowny to będzie dzień bez kitu 😂😂😂

Zjadłam bułkę wypiłam kawę i czuje się pełna
Jak noce przespaliście

@Suri373 o której Ty teraz wsataniesz dziecko ??🤣
Ja tak w drugiej ciąży miałam ze w nocy siedziałam do 4-5 a później odsypiałam

To ja jeszcze miałam lepiej 11 października dowiedzialam sie ,że mój facet pisze z łaskami od 6 lat następnego dnia miałam urodziny na których się tak nawalilam,że nic z nich nie pamiętam A jeszcze następnego o ciąży,przyszła w najmniej oczekiwanym przeze mnie momencie, moj sie cieszy bo wie że gdyby nie to zostawilabym go w trampkach, ciężko mi ale już jest dużo lepiej.
No to miał dużo szczęścia że obeszło się bez konsekwencji. Jesteś bardzo dzielną babką skoro wytrzymalas to. Trzymam kciuki żeby Twój partner nabrał rozumu do głowy i zajął się Tobą a nie innymi kobietami.

reklama
Do góry