reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Zazdroszczę ci że tak od razu. My się staraliśmy 2 lata. Teraz lekarz straszy mnie bliźniakami:-) to dopiero czuje strach. Nie mam apetytu nic bo mnie yyyy muli.
Z innej beczki ...u mnie na oknie jest lód.... dosłownie i na parapetach
O kurczę bliźniaki :) jak to straszy skąd takie przypuszczenia :) ? Lód ?!? To gdzie Ty mieszkasz :) ? Ja mieszkam w UK :)

reklama
Jak Ty dajesz radę????? Bo ja chyba mimo wszystko bym poszła w pizdu ale ja to porywcza jestem i wypominam długo jak ktoś mnie zrani
Nigdy tego nie zapomnę ,ani mu nie zaufam,nie było zdrady fizycznej ,Ale psychiczna była, uwierz że latały krzesła w kuchni błagał i ryczał jak dziecko, ale co mam teraz zrobić? On wie ,że jeszcze się o czymś dowiem to pakuje się i się wynosi z domu.

dzień dobry :)
wstałam! obudziłam się wpół do 12.
Ale. jaki.mialam przepiekny sen! że byłam w Chorwacji, po sezonie ale. jeszcze ciepło, i na wszystko mogłam sobie pozwolić :D nawet czułam bryze od morza 😳

Witam nowe. dziewczyny. Życzę spokojnych nudnych ciąż ;)

Róża nie wiem jak można komuś napisać co ma myślec i czuć 🤷‍♀️ jeśli dziewczyna pisze ze nie chce dziecka albo że było wpadka i nie wie jak to będzie dalej to znaczy że takie ma właśnie odczucia i obawy. Czy to się komuś. mieści w. głowie czy nie. Czy Bóg coś. dał? nie wiem :/ ale. wiem z całą pewnością że Bóg nie wychować, jeść nie da, nie przypilnuje 8-9 godzin na czas pracy. Co to wogole. za tekst?

Ostatnia edycja:
Witajcie drogie panie. Powoli się tu wpraszam, chociaż ciąża jeszcze młodziutka. 18 listopada, dzień po spodziewanej @, na teście zrobionym po pracy o 16 wyszły dwie kreski. 19 listopada zrobiłam pierwszą betę, 129, dwa dni później już 284. Do lekarza idę 5 grudnia, w nadziei że już coś zobaczę, to lekarza prowadzącego ciążę - 17 grudnia. Nadal łapię się na lipiec więc przycupnę tutaj, serdecznie wszystkie z Was pozdrawiam i życzę nudy, nudy i jeszcze raz nudy.

dzień dobry :)
wstałam! obudziłam się wpół do 12.
Ale. jaki.mialam przepiekny sen! że byłam w Chorwacji, po sezonie ale. jeszcze ciepło, i na wszystko mogłam sobie pozwolić :D nawet czułam bryze od morza 😳

Witam nowe. dziewczyny. Życzę spokojnych nudnych ciąż ;)

Róża nie wiem jak można komuś napisać co ma myślec i czuć 🤷‍♀️ jeśli dziewczyna pisze ze nie chce dziecka albo że było wpadka i nie wie jak to będzie dalej to znaczy że takie ma właśnie odczucia i obawy. Czy to się komuś. mieści w. głowie czy nie. Czy Bóg coś. dał? nie wiem :/ ale. wiem z całą pewnością że Bóg nie wychować, jeść nie da, nie przypilnuje 89 godzin na czas pracy. Co to wogole. za tekst?
Witam szanowna Pania :D grubo pospalas, ale po godzinach udostępniania wiadomości widziałam że chyba zasnęłaś jak ja juz wstawałam :D
Mi się śniło że miałam strasznie suche dłonie i az popękana skórę na nich. A resztę 7h to praaca praaaca i praaaca.
Czasem powinni mi zapłacić za te senne nocne nadgodziny :D

Witajcie drogie panie. Powoli się tu wpraszam, chociaż ciąża jeszcze młodziutka. 18 listopada, dzień po spodziewanej @, na teście zrobionym po pracy o 16 wyszły dwie kreski. 19 listopada zrobiłam pierwszą betę, 129, dwa dni później już 284. Do lekarza idę 5 grudnia, w nadziei że już coś zobaczę, to lekarza prowadzącego ciążę - 17 grudnia. Nadal łapię się na lipiec więc przycupnę tutaj, serdecznie wszystkie z Was pozdrawiam i życzę nudy, nudy i jeszcze raz nudy.
Gratulacje :) Pierwsza ciąża?

Nigdy tego nie zapomnę ,ani mu nie zaufam,nie było zdrady fizycznej ,Ale psychiczna była, uwierz że latały krzesła w kuchni błagał i ryczał jak dziecko, ale co mam teraz zrobić? On wie ,że jeszcze się o czymś dowiem to pakuje się i się wynosi z domu.
Kurde to podziwiam Cię ze mi o wszystko dała mu szanse . Ale dobry jest teraz dla Ciebie ??

Gratulacje :) Pierwsza ciąża?
Dziękuję ❤️ Pierwsza, a za młoda nie jestem 🤔 od kilku lat stosunki bez zabezpieczenia i nie przyszło mi do głowy, że coś nie tak może być (jakim cudem nie zaszłam w ciążę?), ale kiedy zaczęłam myśleć o dziecku i poszłam do lekarza, okazało się że hormony robią sobie w moim organizmie co chcą. Podejrzenie PCOS🤷‍♀️ A tu akurat w tym cyklu, kiedy postanowiłam olać temat, wpadłam w pracę, zajęłam się innymi rzeczami, pobalowałam trochę, zaskoczyło 🤔

reklama
Dziękuję ❤ Pierwsza, a za młoda nie jestem 🤔 od kilku lat stosunki bez zabezpieczenia i nie przyszło mi do głowy, że coś nie tak może być (jakim cudem nie zaszłam w ciążę?), ale kiedy zaczęłam myśleć o dziecku i poszłam do lekarza, okazało się że hormony robią sobie w moim organizmie co chcą. Podejrzenie PCOS🤷‍♀️ A tu akurat w tym cyklu, kiedy postanowiłam olać temat, wpadłam w pracę, zajęłam się innymi rzeczami, pobalowałam trochę, zaskoczyło 🤔
To gratulacje :)
Ile masz lat???
Ja tez odpuściłam starania przestałam myśleć po prostu stwierdziłam ze trzecie dziecko to jednak nie dla nas i tu ciach niespodzianka

Do góry