reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Zazdroszczę ci że tak od razu. My się staraliśmy 2 lata. Teraz lekarz straszy mnie bliźniakami:-) to dopiero czuje strach. Nie mam apetytu nic bo mnie yyyy muli.
Z innej beczki ...u mnie na oknie jest lód.... dosłownie i na parapetach
O kurczę bliźniaki :) jak to straszy skąd takie przypuszczenia :) ? Lód ?!? To gdzie Ty mieszkasz :) ? Ja mieszkam w UK :)

reklama
Jak Ty dajesz radę????? Bo ja chyba mimo wszystko bym poszła w pizdu ale ja to porywcza jestem i wypominam długo jak ktoś mnie zrani
Nigdy tego nie zapomnę ,ani mu nie zaufam,nie było zdrady fizycznej ,Ale psychiczna była, uwierz że latały krzesła w kuchni błagał i ryczał jak dziecko, ale co mam teraz zrobić? On wie ,że jeszcze się o czymś dowiem to pakuje się i się wynosi z domu.

dzień dobry :)
wstałam! obudziłam się wpół do 12.
Ale. jaki.mialam przepiekny sen! że byłam w Chorwacji, po sezonie ale. jeszcze ciepło, i na wszystko mogłam sobie pozwolić :D nawet czułam bryze od morza 😳

Witam nowe. dziewczyny. Życzę spokojnych nudnych ciąż ;)

Róża nie wiem jak można komuś napisać co ma myślec i czuć 🤷‍♀️ jeśli dziewczyna pisze ze nie chce dziecka albo że było wpadka i nie wie jak to będzie dalej to znaczy że takie ma właśnie odczucia i obawy. Czy to się komuś. mieści w. głowie czy nie. Czy Bóg coś. dał? nie wiem :/ ale. wiem z całą pewnością że Bóg nie wychować, jeść nie da, nie przypilnuje 8-9 godzin na czas pracy. Co to wogole. za tekst?

Ostatnia edycja:
Witajcie drogie panie. Powoli się tu wpraszam, chociaż ciąża jeszcze młodziutka. 18 listopada, dzień po spodziewanej @, na teście zrobionym po pracy o 16 wyszły dwie kreski. 19 listopada zrobiłam pierwszą betę, 129, dwa dni później już 284. Do lekarza idę 5 grudnia, w nadziei że już coś zobaczę, to lekarza prowadzącego ciążę - 17 grudnia. Nadal łapię się na lipiec więc przycupnę tutaj, serdecznie wszystkie z Was pozdrawiam i życzę nudy, nudy i jeszcze raz nudy.

dzień dobry :)
wstałam! obudziłam się wpół do 12.
Ale. jaki.mialam przepiekny sen! że byłam w Chorwacji, po sezonie ale. jeszcze ciepło, i na wszystko mogłam sobie pozwolić :D nawet czułam bryze od morza 😳

Witam nowe. dziewczyny. Życzę spokojnych nudnych ciąż ;)

Róża nie wiem jak można komuś napisać co ma myślec i czuć 🤷‍♀️ jeśli dziewczyna pisze ze nie chce dziecka albo że było wpadka i nie wie jak to będzie dalej to znaczy że takie ma właśnie odczucia i obawy. Czy to się komuś. mieści w. głowie czy nie. Czy Bóg coś. dał? nie wiem :/ ale. wiem z całą pewnością że Bóg nie wychować, jeść nie da, nie przypilnuje 89 godzin na czas pracy. Co to wogole. za tekst?
Witam szanowna Pania :D grubo pospalas, ale po godzinach udostępniania wiadomości widziałam że chyba zasnęłaś jak ja juz wstawałam :D
Mi się śniło że miałam strasznie suche dłonie i az popękana skórę na nich. A resztę 7h to praaca praaaca i praaaca.
Czasem powinni mi zapłacić za te senne nocne nadgodziny :D

Witajcie drogie panie. Powoli się tu wpraszam, chociaż ciąża jeszcze młodziutka. 18 listopada, dzień po spodziewanej @, na teście zrobionym po pracy o 16 wyszły dwie kreski. 19 listopada zrobiłam pierwszą betę, 129, dwa dni później już 284. Do lekarza idę 5 grudnia, w nadziei że już coś zobaczę, to lekarza prowadzącego ciążę - 17 grudnia. Nadal łapię się na lipiec więc przycupnę tutaj, serdecznie wszystkie z Was pozdrawiam i życzę nudy, nudy i jeszcze raz nudy.
Gratulacje :) Pierwsza ciąża?

Nigdy tego nie zapomnę ,ani mu nie zaufam,nie było zdrady fizycznej ,Ale psychiczna była, uwierz że latały krzesła w kuchni błagał i ryczał jak dziecko, ale co mam teraz zrobić? On wie ,że jeszcze się o czymś dowiem to pakuje się i się wynosi z domu.
Kurde to podziwiam Cię ze mi o wszystko dała mu szanse . Ale dobry jest teraz dla Ciebie ??

Gratulacje :) Pierwsza ciąża?
Dziękuję ❤️ Pierwsza, a za młoda nie jestem 🤔 od kilku lat stosunki bez zabezpieczenia i nie przyszło mi do głowy, że coś nie tak może być (jakim cudem nie zaszłam w ciążę?), ale kiedy zaczęłam myśleć o dziecku i poszłam do lekarza, okazało się że hormony robią sobie w moim organizmie co chcą. Podejrzenie PCOS🤷‍♀️ A tu akurat w tym cyklu, kiedy postanowiłam olać temat, wpadłam w pracę, zajęłam się innymi rzeczami, pobalowałam trochę, zaskoczyło 🤔

reklama
Dziękuję ❤ Pierwsza, a za młoda nie jestem 🤔 od kilku lat stosunki bez zabezpieczenia i nie przyszło mi do głowy, że coś nie tak może być (jakim cudem nie zaszłam w ciążę?), ale kiedy zaczęłam myśleć o dziecku i poszłam do lekarza, okazało się że hormony robią sobie w moim organizmie co chcą. Podejrzenie PCOS🤷‍♀️ A tu akurat w tym cyklu, kiedy postanowiłam olać temat, wpadłam w pracę, zajęłam się innymi rzeczami, pobalowałam trochę, zaskoczyło 🤔
To gratulacje :)
Ile masz lat???
Ja tez odpuściłam starania przestałam myśleć po prostu stwierdziłam ze trzecie dziecko to jednak nie dla nas i tu ciach niespodzianka

Do góry