reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
@Gusia 2106 no już jeden roznans miał, ten widok jak wywala oczy do góry i odlatuje.. przestałam wyć dopiero jak się wybudził.

@mic_ani w środe mam pierwszą wizytę :)

@Gusia 2106 ja też kupowałam o tej największej czułości, co prawda już od 2 dni przed okresem wychodziły cienie cienia, ale tak, że moglam powiedzieć, że na 100% widzę kreskę bez przypatrywania to dopiero 3dni po i beta wtedy była ledwo 14, czyli dopiero co po zagnieżdżeniu.

@Gusia 2106 no już jeden roznans miał, ten widok jak wywala oczy do góry i odlatuje.. przestałam wyć dopiero jak się wybudził.

@Gusia 2106 ja też kupowałam o tej największej czułości, co prawda już od 2 dni przed okresem wychodziły cienie cienia, ale tak, że moglam powiedzieć, że na 100% widzę kreskę bez przypatrywania to dopiero 3dni po i beta wtedy była ledwo 14, czyli dopiero co po zagnieżdżeniu.
Może Twoj kochany mógłby Cię zastąpić, a Tu byś poczekała w bezpiecznym miejscu?
Musi być to przerażające. Nie jestem w stanie sobie tego nawet wyobrazić.

Będę się trzymać opcji że wszystko jest okej . Nie poddam się tak latwo tym razem 💪

No i na pewno będzie dobrze :) moja beta w dniu spodziewanej wyszła 191 , ale ja wiem kiedy miałam owulacje i testy wychodziły mi już na 5 dni przed spodziewana @

Może Twoj kochany mógłby Cię zastąpić, a Tu byś poczekała w bezpiecznym miejscu?
Musi być to przerażające. Nie jestem w stanie sobie tego nawet wyobrazić.

Będę się trzymać opcji że wszystko jest okej . Nie poddam się tak latwo tym razem 💪
Na pewno wszystko jest dobrze, musi być! Mamy tu zbyt potężną armie mam bombelkowych trzymających kciuki, więc nic nie może sie nie udać 😍

Jak tak czytam o tych owulacjach i całych cyklach to mi tez to daje do myślenia bo wg mnie miałam owulacje znacznie szybciej niż zwykle bo ok14 dnia cyklu. ( wczesniej miałam 20-21dzien cyklu)
Ale ciąża na usg wychodzi młodsza o jakieś 3 dni. A ja bym powiedziała ze w druga stronę powinno być bo cykle mam 30-32dni.

Patka nie martw się na zapas. Natura ma swoje widzi misie. Teoretycznie skoro ja mam ciąże młodszą a nie kochałam się z mężem po 12 dniu cyklu to jakim cudem Wogole jestem w ciąży? Tak jakby te plemniki albo cała komórka się zawiesiły w czasie. Nie wiem czy jasno tłumacze czy nie ale akurat to jest tez trochę dziwne. :)

Peugeotka własnych dzieci sie to nie tyczy...
Moja tez chodzi do przedszkola, chodzi o ciagle przebywanie wśród różnych dzieci o rożnym natężeniu wirusów itp

reklama
Do góry