reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

To ja mam 22, ale my planujemy i prenatalne zwykle i chcemy zrobić tez nifty... i u nas konsultacja 200 a usg 180-230 zależy od wieku ciąży. Ale czesto zdarza się tak, ze lekarz bierze tylko za konsultacje :D

reklama
U mnie pierwsze jajeczko przestało rosnąć. I jak bylam na pierwszym badaniu USG to według kalendarzyka miał być juz 6 tc spodziewalam się serduszka a ja tam nic nie widziałam tylko "plamke". Bylam taka przestraszona prawie depresja. Bo to zaraz 4 lata jak się staramy.Teraz poszlam w piątek to po tygodniu bylo od pierwszej wizyty i zmierzył 3mm i pokazal mi że jajeczko nie jest puste.
Dostałam nowe nadzieję

Jeszcze mnie oświeciło, że mały ma w styczniu rezonans i nie będe mogła przez ciąże przy nim być.. mam nadzieje, że chociaż do narkozy mi pozwolą, chociaż nie wiem jak tam z tym polem już w samym pomieszczeniu gdzie wykonują badanie..

Głowa do góry na pewno jest dobrze, ciaza może być młodsza 👌☺ nie stresuj się.
Niby to wiem, tymbardziej, że test wyszedł dodatni dopiero 3 dni po spodziewanej miesiączce, a do 25.10 robiłam testy owulacyjne i były negatywne co wskazuje na to, że owulka była poprostu opóźniona bo ostatania miesiączka była 5.10 .. niemniej mam lekki stres i tak.

Jeszcze mnie oświeciło, że mały ma w styczniu rezonans i nie będe mogła przez ciąże przy nim być.. mam nadzieje, że chociaż do narkozy mi pozwolą, chociaż nie wiem jak tam z tym polem już w samym pomieszczeniu gdzie wykonują badanie..
Jejku. Mam nadzieję że nie będzie to żadne sttaszne przeżycie dla nikogo z Was.

Niby to wiem, tymbardziej, że test wyszedł dodatni dopiero 3 dni po spodziewanej miesiączce, a do 25.10 robiłam testy owulacyjne i były negatywne co wskazuje na to, że owulka była poprostu opóźniona bo ostatania miesiączka była 5.10 .. niemniej mam lekki stres i tak.
Byłaś już u lekarza ?

reklama
Mi wyszedł pozytywny dzień przed spodziewanym okresem. Ale kupilam taki co wykrywa po kilku dniach. Ehh sama juz nie wiem nic

Do góry