Dzwonisz do przychodni gdzie lekarze przyjmują też prywatnie i mówisz że chcesz na luxmed. Będą się cię pytać o pesel i po nim zweryfikuje czy są płacone składki za ciebie. Nie czeka się przede wszystkim tak długo na wizyty i nie płaciszA jakie to ubezpieczenie?
Ja w pracy mam pełen pakiet w lux medzie wykupiony i nie wiem na czym to polega
reklama
Paulina.zen
Fanka BB :)
A to tyko lekarz ??? To nie skorzystam bo i tak prywatnie chodzęDzwonisz do przychodni gdzie lekarze przyjmują też prywatnie i mówisz że chcesz na luxmed. Będą się cię pytać o pesel i po nim zweryfikuje czy są płacone składki za ciebie. Nie czeka się przede wszystkim tak długo na wizyty i nie płacisz
Paulina.zen
Kurde zadzwonię jutro dopytać co i jakDzwonisz do przychodni gdzie lekarze przyjmują też prywatnie i mówisz że chcesz na luxmed. Będą się cię pytać o pesel i po nim zweryfikuje czy są płacone składki za ciebie. Nie czeka się przede wszystkim tak długo na wizyty i nie płacisz
A jak to jest z badaniami na NFZ? Można je sobie wydrukować ?
Krystaliczna
Początkująca w BB
Szczerze to nie wiem czy i jaki ma to wpływ. U mnie nieregularne cykle były i syn poczęty w drugim cyklu a teraz jedna akcja przypadkowa i już ciąża mąż się śmieje że jest plodny jak wataha CyganówNo i dlatego być może tak ciężko było mi zajść w te ciążę
Próbuj, nic nie traciszJutro postanowiłam iść do rodzinnego i zrobie bete man nadzieję że jest to tu możliwe i nie odeślą mnie do domku
Gusia 2106
Hah No tego nie słyszałamSzczerze to nie wiem czy i jaki ma to wpływ. U mnie nieregularne cykle były i syn poczęty w drugim cyklu a teraz jedna akcja przypadkowa i już ciąża mąż się śmieje że jest plodny jak wataha Cyganów
Próbuj, nic nie tracisz
locala
W którym jestes tc?
Ja mam 29.11 wizytę i u mnie 15.11 na badaniu też 3mm
To chyba zależy od przychodni. Ja mam wszystkie wyniki online- sama je sprawdzamKurde zadzwonię jutro dopytać co i jak
A jak to jest z badaniami na NFZ? Można je sobie wydrukować ?
locala
Super wynik [emoji1376]
Mam wynik dzisiejszej bety - ostatanio robiłam we wtorek było 339,43 i dziś 3646,31, czyli średnio 115% na 48h
Ja mam średnio 29-35dc wiec luzik chociaż ostatnio się unormował na 29dni ale jak widać akurat teraz się przesunął dlatego dzidzia młodsza niż przy założeniu 29dcJa 39dniowe
reklama
Gusia 2106
5 tydzień to jest teraz chybaW którym jestes tc?