reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Boze ale miałam koszmarny wieczór. Moja pralka postanowiła nie odwirować prania, więc puscilam ja jeszcze 2 razy na samo wirowanie. Niestety nie pomogło. To poszłam po instrukcje obsługi, wzięłam się za wyczyszczenie filtra i węża odpływowego. I wtedy cała woda wylała się pod dużym ciśnieniem zalewając mi łazienkę i przedpokój. Wody miałam po kostki. Jestem wykończona sprzątaniem tego.

reklama
Lima współczuje :/ ja się za takie rzeczy nie zabieram ;) mój mąż
Jest od tego. Nam się rozwaliła zmywarka ale same części wymienne ponad 500 zł wiec stwierdziliśmy ze kupujemy nowa.
Od tygodnia stoję i myje wszustko ręcznie.

Lima współczuje :/ ja się za takie rzeczy nie zabieram ;) mój mąż
Jest od tego. Nam się rozwaliła zmywarka ale same części wymienne ponad 500 zł wiec stwierdziliśmy ze kupujemy nowa.
Od tygodnia stoję i myje wszustko ręcznie.
Jakbym miała czekać na mojego chłopa to bym czekała do grudnia 2020[emoji35] oczywiście zadzwoniłam po niego ale tak strasznie mu się spieszyło że przyjechał jak już kończyłam sprzątać powódź

Dziewczyny, a na kiedy najrozsądniej umówić się do gina? Wg OM obecnie mam 5t+5d
Według mojego lekarza to zależy... jeśli nie masz za sobą żadnych poronień, nie masz teraz żadnych niepokojących objawów, plamien, nie boli Cię brzuch, to tak koło 7 tygodnia, żeby można było już zobaczyć serduszko :) ale jeśli coś się dzieje albo masz za sobą jakieś przykre sytuacje to jak najszybciej :)

Według mojego lekarza to zależy... jeśli nie masz za sobą żadnych poronień, nie masz teraz żadnych niepokojących objawów, plamien, nie boli Cię brzuch, to tak koło 7 tygodnia, żeby można było już zobaczyć serduszko :) ale jeśli coś się dzieje albo masz za sobą jakieś przykre sytuacje to jak najszybciej :)

No właśnie wydaje mi się, że wszystko jest w jak najlepszym porządku...beta ładnie urosła, brzuch czasami delikatnie pobolewa, ale myślę że to normalne...wszystko się przygotowuje, rozciąga..bo to właśnie jak już takie bóle ciągnące.. co prawda w dniu spodziewanej miesiączki miałam dość spore plamienia brązowe, ale konsultowałam to z moim lekarzem i powiedział mi, że to normalne we wczesnej ciąży, tym bardziej że już ustały i jedynie co teraz mam dużo śluzu.. no nic dzięki za podpowiedź ❤ pewnie i tak będę konsultować wizytę z moim lekarzem

reklama
Do góry