Boze ale miałam koszmarny wieczór. Moja pralka postanowiła nie odwirować prania, więc puscilam ja jeszcze 2 razy na samo wirowanie. Niestety nie pomogło. To poszłam po instrukcje obsługi, wzięłam się za wyczyszczenie filtra i węża odpływowego. I wtedy cała woda wylała się pod dużym ciśnieniem zalewając mi łazienkę i przedpokój. Wody miałam po kostki. Jestem wykończona sprzątaniem tego.
reklama
Karusia18192
Fanka BB :)
U mnie 9,11 mm i też pusty.A ja sie martwie bo pecherzyk 5mm pusty
Kasiaparasia
Lima współczuje :/ ja się za takie rzeczy nie zabieram mój mąż
Jest od tego. Nam się rozwaliła zmywarka ale same części wymienne ponad 500 zł wiec stwierdziliśmy ze kupujemy nowa.
Od tygodnia stoję i myje wszustko ręcznie.
Jest od tego. Nam się rozwaliła zmywarka ale same części wymienne ponad 500 zł wiec stwierdziliśmy ze kupujemy nowa.
Jakbym miała czekać na mojego chłopa to bym czekała do grudnia 2020[emoji35] oczywiście zadzwoniłam po niego ale tak strasznie mu się spieszyło że przyjechał jak już kończyłam sprzątać powódźLima współczuje :/ ja się za takie rzeczy nie zabieram mój mąż
Madzialena07
Według mojego lekarza to zależy... jeśli nie masz za sobą żadnych poronień, nie masz teraz żadnych niepokojących objawów, plamien, nie boli Cię brzuch, to tak koło 7 tygodnia, żeby można było już zobaczyć serduszko ale jeśli coś się dzieje albo masz za sobą jakieś przykre sytuacje to jak najszybciejDziewczyny, a na kiedy najrozsądniej umówić się do gina? Wg OM obecnie mam 5t+5d
Według mojego lekarza to zależy... jeśli nie masz za sobą żadnych poronień, nie masz teraz żadnych niepokojących objawów, plamien, nie boli Cię brzuch, to tak koło 7 tygodnia, żeby można było już zobaczyć serduszko ale jeśli coś się dzieje albo masz za sobą jakieś przykre sytuacje to jak najszybciej
No właśnie wydaje mi się, że wszystko jest w jak najlepszym porządku...beta ładnie urosła, brzuch czasami delikatnie pobolewa, ale myślę że to normalne...wszystko się przygotowuje, rozciąga..bo to właśnie jak już takie bóle ciągnące.. co prawda w dniu spodziewanej miesiączki miałam dość spore plamienia brązowe, ale konsultowałam to z moim lekarzem i powiedział mi, że to normalne we wczesnej ciąży, tym bardziej że już ustały i jedynie co teraz mam dużo śluzu.. no nic dzięki za podpowiedź ❤ pewnie i tak będę konsultować wizytę z moim lekarzem
Różamama
Dziewczyny, a na kiedy najrozsądniej umówić się do gina? Wg OM obecnie mam 5t+5d
A kiedy miałaś ostatnia @?
A kiedy miałaś ostatnia @?
17.10
reklama
Różamama
17.10
Czyli wychodzi 4 tydz i 5 dzień w takim razie