reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
@Gusia 2106 no już jeden roznans miał, ten widok jak wywala oczy do góry i odlatuje.. przestałam wyć dopiero jak się wybudził.

@mic_ani w środe mam pierwszą wizytę :)

@Gusia 2106 ja też kupowałam o tej największej czułości, co prawda już od 2 dni przed okresem wychodziły cienie cienia, ale tak, że moglam powiedzieć, że na 100% widzę kreskę bez przypatrywania to dopiero 3dni po i beta wtedy była ledwo 14, czyli dopiero co po zagnieżdżeniu.

@Gusia 2106 no już jeden roznans miał, ten widok jak wywala oczy do góry i odlatuje.. przestałam wyć dopiero jak się wybudził.

@Gusia 2106 ja też kupowałam o tej największej czułości, co prawda już od 2 dni przed okresem wychodziły cienie cienia, ale tak, że moglam powiedzieć, że na 100% widzę kreskę bez przypatrywania to dopiero 3dni po i beta wtedy była ledwo 14, czyli dopiero co po zagnieżdżeniu.
Może Twoj kochany mógłby Cię zastąpić, a Tu byś poczekała w bezpiecznym miejscu?
Musi być to przerażające. Nie jestem w stanie sobie tego nawet wyobrazić.

Będę się trzymać opcji że wszystko jest okej . Nie poddam się tak latwo tym razem 💪

No i na pewno będzie dobrze :) moja beta w dniu spodziewanej wyszła 191 , ale ja wiem kiedy miałam owulacje i testy wychodziły mi już na 5 dni przed spodziewana @

Może Twoj kochany mógłby Cię zastąpić, a Tu byś poczekała w bezpiecznym miejscu?
Musi być to przerażające. Nie jestem w stanie sobie tego nawet wyobrazić.

Będę się trzymać opcji że wszystko jest okej . Nie poddam się tak latwo tym razem 💪
Na pewno wszystko jest dobrze, musi być! Mamy tu zbyt potężną armie mam bombelkowych trzymających kciuki, więc nic nie może sie nie udać 😍

Jak tak czytam o tych owulacjach i całych cyklach to mi tez to daje do myślenia bo wg mnie miałam owulacje znacznie szybciej niż zwykle bo ok14 dnia cyklu. ( wczesniej miałam 20-21dzien cyklu)
Ale ciąża na usg wychodzi młodsza o jakieś 3 dni. A ja bym powiedziała ze w druga stronę powinno być bo cykle mam 30-32dni.

Patka nie martw się na zapas. Natura ma swoje widzi misie. Teoretycznie skoro ja mam ciąże młodszą a nie kochałam się z mężem po 12 dniu cyklu to jakim cudem Wogole jestem w ciąży? Tak jakby te plemniki albo cała komórka się zawiesiły w czasie. Nie wiem czy jasno tłumacze czy nie ale akurat to jest tez trochę dziwne. :)

Peugeotka własnych dzieci sie to nie tyczy...
Moja tez chodzi do przedszkola, chodzi o ciagle przebywanie wśród różnych dzieci o rożnym natężeniu wirusów itp

reklama
Do góry