reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

tylko pamiętajmy że nie wszyscy są tacy, żeby do jednego wora tych dobrych nie wrzucić.
Ja miałam w szpitalu bardzo dobrą opiekę i zlego słowa nie mogę powiedzieć.
Nawet jak w czasie połogu miałam krwawienie to się mną na cito zajęli, z troską.
W szpitalu czysto, wszyscy uśmiechnięci
Tak to prawda. Ja w tym samym szpitalu rodziłam i byłam mega zadowolona z porodu. Trafiłam na idealna położna i na cudownego lekarza. Wyobraźcie sobie ze tak mi poprowadzili poród ze nie peklam przy Zosce która ważyła 4 kg 😊

reklama
Witajcie dziewczyny 🙂 mogę do Was dołączyć? Właśnie czekam w kolejce do lekarza i czytam wasz w sumie to już nasz wątek 🙂 wygląda na to że termin mam na 14.07 wszystko się zaraz okaże 🙂
Jestem już mama 2latki i mam za sobą jedno poronienie więc licze na to że wszystko będzie dobrze...

Hejka
No pewnie ze tak . Daj znać co tam lekarz powiedziałby jak fasola. ☺️

Cześć dziewczyny czy któraś miała krwiaka obok maluszka w macicy ? Jestem w 8 tyg ciąży, luteina 2x2 wyłączne leżenie,strasznie się boję :(

Cześć dziewczyny czy któraś miała krwiaka obok maluszka w macicy ? Jestem w 8 tyg ciąży, luteina 2x2 wyłączne leżenie,strasznie się boję :(
Mi ostatnio na wizycie lekarz mówił ze mam torbiela? Na prawym jajniku ale ze to niczemu nie zagraża. Ale to był lekarz na NFZ wiec w poniedziałek dopytaj .

A Ty się nie stresuj tylko łez i odpoczywaj

tylko pamiętajmy że nie wszyscy są tacy, żeby do jednego wora tych dobrych nie wrzucić.
Ja miałam w szpitalu bardzo dobrą opiekę i zlego słowa nie mogę powiedzieć.
Nawet jak w czasie połogu miałam krwawienie to się mną na cito zajęli, z troską.
W szpitalu czysto, wszyscy uśmiechnięci
To racja, zdarzaja sie dobrzy lekarze- ja trafilam ma 2takich [emoji16]
Witamy nowa mamusie :)

Witajcie dziewczyny 🙂 mogę do Was dołączyć? Właśnie czekam w kolejce do lekarza i czytam wasz w sumie to już nasz wątek 🙂 wygląda na to że termin mam na 14.07 wszystko się zaraz okaże 🙂
Jestem już mama 2latki i mam za sobą jedno poronienie więc licze na to że wszystko będzie dobrze...
Witaj, gratulacje! Na początek pozytywne nastawienie. Musi być dobrze! :)

moc ani ja się nie znam. A co gin powiedział? kiedy następna wizyta? spisuj sobie wszystkie pytania i wątpliwości na kartce żebyś o niczym nie zapomniała i pytaj gina. Może to głupie się wydaje ale ważne i bardzo pomaga.

reklama
Mi ostatnio na wizycie lekarz mówił ze mam torbiela? Na prawym jajniku ale ze to niczemu nie zagraża. Ale to był lekarz na NFZ wiec w poniedziałek dopytaj .

A Ty się nie stresuj tylko łez i odpoczywaj
moc ani ja się nie znam. A co gin powiedział? kiedy następna wizyta? spisuj sobie wszystkie pytania i wątpliwości na kartce żebyś o niczym nie zapomniała i pytaj gina. Może to głupie się wydaje ale ważne i bardzo pomaga.
[/QUOT
Od dwóch tygodni strasznie wymiotuje i to po każdym jedzeniu , do lekarza chodzę prywatnie że względu na źle samopoczucie zadzwoniłam w środę i wczoraj mnie przyjął. Z usg wyszło że jest krwiak prawdopodobnie wywołany silnymi wymiotami , dostałam luteine i czapki na wymioty, powiedział że nic nie mogę robić tylko leżeć żadnego wysiłku fizycznego bo mogę poronic :( tak strasznie się boję.

Do góry