reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

tylko pamiętajmy że nie wszyscy są tacy, żeby do jednego wora tych dobrych nie wrzucić.
Ja miałam w szpitalu bardzo dobrą opiekę i zlego słowa nie mogę powiedzieć.
Nawet jak w czasie połogu miałam krwawienie to się mną na cito zajęli, z troską.
W szpitalu czysto, wszyscy uśmiechnięci
Tak to prawda. Ja w tym samym szpitalu rodziłam i byłam mega zadowolona z porodu. Trafiłam na idealna położna i na cudownego lekarza. Wyobraźcie sobie ze tak mi poprowadzili poród ze nie peklam przy Zosce która ważyła 4 kg 😊

reklama
Witajcie dziewczyny 🙂 mogę do Was dołączyć? Właśnie czekam w kolejce do lekarza i czytam wasz w sumie to już nasz wątek 🙂 wygląda na to że termin mam na 14.07 wszystko się zaraz okaże 🙂
Jestem już mama 2latki i mam za sobą jedno poronienie więc licze na to że wszystko będzie dobrze...

Hejka
No pewnie ze tak . Daj znać co tam lekarz powiedziałby jak fasola. ☺️

Cześć dziewczyny czy któraś miała krwiaka obok maluszka w macicy ? Jestem w 8 tyg ciąży, luteina 2x2 wyłączne leżenie,strasznie się boję :(

Cześć dziewczyny czy któraś miała krwiaka obok maluszka w macicy ? Jestem w 8 tyg ciąży, luteina 2x2 wyłączne leżenie,strasznie się boję :(
Mi ostatnio na wizycie lekarz mówił ze mam torbiela? Na prawym jajniku ale ze to niczemu nie zagraża. Ale to był lekarz na NFZ wiec w poniedziałek dopytaj .

A Ty się nie stresuj tylko łez i odpoczywaj

tylko pamiętajmy że nie wszyscy są tacy, żeby do jednego wora tych dobrych nie wrzucić.
Ja miałam w szpitalu bardzo dobrą opiekę i zlego słowa nie mogę powiedzieć.
Nawet jak w czasie połogu miałam krwawienie to się mną na cito zajęli, z troską.
W szpitalu czysto, wszyscy uśmiechnięci
To racja, zdarzaja sie dobrzy lekarze- ja trafilam ma 2takich [emoji16]
Witamy nowa mamusie :)

Witajcie dziewczyny 🙂 mogę do Was dołączyć? Właśnie czekam w kolejce do lekarza i czytam wasz w sumie to już nasz wątek 🙂 wygląda na to że termin mam na 14.07 wszystko się zaraz okaże 🙂
Jestem już mama 2latki i mam za sobą jedno poronienie więc licze na to że wszystko będzie dobrze...
Witaj, gratulacje! Na początek pozytywne nastawienie. Musi być dobrze! :)

moc ani ja się nie znam. A co gin powiedział? kiedy następna wizyta? spisuj sobie wszystkie pytania i wątpliwości na kartce żebyś o niczym nie zapomniała i pytaj gina. Może to głupie się wydaje ale ważne i bardzo pomaga.

reklama
Mi ostatnio na wizycie lekarz mówił ze mam torbiela? Na prawym jajniku ale ze to niczemu nie zagraża. Ale to był lekarz na NFZ wiec w poniedziałek dopytaj .

A Ty się nie stresuj tylko łez i odpoczywaj
moc ani ja się nie znam. A co gin powiedział? kiedy następna wizyta? spisuj sobie wszystkie pytania i wątpliwości na kartce żebyś o niczym nie zapomniała i pytaj gina. Może to głupie się wydaje ale ważne i bardzo pomaga.
[/QUOT
Od dwóch tygodni strasznie wymiotuje i to po każdym jedzeniu , do lekarza chodzę prywatnie że względu na źle samopoczucie zadzwoniłam w środę i wczoraj mnie przyjął. Z usg wyszło że jest krwiak prawdopodobnie wywołany silnymi wymiotami , dostałam luteine i czapki na wymioty, powiedział że nic nie mogę robić tylko leżeć żadnego wysiłku fizycznego bo mogę poronic :( tak strasznie się boję.

Do góry