reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Natalia a bierzesz jakieś leki na stałe albo bralas coś ostatnio? mnie żołądek bolal po lekach przeciwbólowych, bo żadnych innych nie bralam. Zrób sobie dzień lekkiego jedzenia, zupy, kleiki, kanapki z dżemem, itp i może Ci przejdzie, uspokoi się.

reklama
A z drugiej strony no to teraz w ciąży to na głód mnie tak jakby piekł, no to szłam robiłam sobie jedzenie poprostu. Parę. dni temu miałam takiego tasiemca ze jadłam wszystko przez cały dzień.

Dzien dobry moje drogie :)
Hej dziewczyny czy, któraś boli żołądek ... kurde ja mam tak , ze ni to.piecze ni boli ni to ból jak na głód..... męczy w nocy męczy w dzień raz dobrze raz gorzej... czuje się jak wzdety balon
Mnie lubi pobolewac ale ja mam ogolnie problemy z ukladem trawiennym i nadwrazliwosc jelit wiec nie wiem czy to pierwszy objaw ciazy czy moj taki urok.
Beta ponad 500 [emoji846] w szpitalu jeszcze pobede przez weekend. Jutro znowu beta (bedzie porownanie do wczoraj) i usg. Na razie lekarz mowi ze wszystko jest OK, ale wczesna ciaza wymaga czasu
Super beta! Teraz juz na spokojnie :)
Ktora mi wczoraj przepowiedziala serek na sniadanie?! Jak zwykle bufet szpitalny "rozpieszcza" na normalnej diecie [emoji846]
Udanego a przede wszystkim spokojnego dnia
Montek ja codziennie jem serek :) uwielbiam. Cieszylabym sie [emoji23]
Dzień dobry

My dopiero wstalysmy [emoji1787] nawet sie wyspalam. Idę się ogarniać i za godzinkę ruszamy w miasto :)
Ja sie wlasnie ostatnio calkiem wysypiam. Znaczy chyba zmniejszylo mi sie zapotrzebowanie na sen i nie mam na co narzekac pod tym wzgledem.

Widzisz Montek, myślę że to powody do radości a przynajmniej lekkiego zadowolenia. Badają, sprawdzają, lekarz mówi że jest dobrze. Ja się cieszę że tak piszesz. Trzeba być dobrej myśli 🤗

Suri zazdroszcze apetytu, serio. Mialam w ciazy z pierwszym synem tak ze mialam super apetyt ale najpiekniejsze w tym wszystkim bylo to jak to wszystko wyjatkowo i pysznie smakowalo. Jak nigdy wczesniej i juz nigdy pozniej. Ja mam od dziecka problemy z jedzeniem. Bylam niejadkiem jako dziecko, rodzilice mnie zmuszali, wpychali na sile, siedzialam puki nie zjadlam. Teraz mam jakas traume. Jedzenie dla mnie juz zawsze chyba bedzie stresem i musem zeby przezyc.

Beta ponad 500 [emoji846] w szpitalu jeszcze pobede przez weekend. Jutro znowu beta (bedzie porownanie do wczoraj) i usg. Na razie lekarz mowi ze wszystko jest OK, ale wczesna ciaza wymaga czasu
Wszystko chyba zmierza w dobrym kierunku. Pokrzepiające jest to, że naprawdę się Tobą zaopiekowali. Ciągle słyszy się o ignorowaniu kobiet we wczesnej ciąży, a tu jednak przyłożyli się do sprawy.

@Paulina.zen - ta praca rzeczywiście nie daje Ci spokoju ;) Mi śnił się m.in. mój królik, którego miałam w dzieciństwie. Tylko we śnie był strasznie chory a ja nie potrafiłam mu pomóc i ryczałam jak bóbr. Nie wiem co mi się do głowy powkręcało.

Ja dziś będę mieć chyba naprawdę ciężki dzień. Odkąd weszłam do pracy to mnie złapały okropne mdłości. Ani pracować ani do auta wsiąść w tym stanie :/

chyba każdy ma jakieś chore relacje z jedzeniem. Jak pisałam ja mam zaburzenia odżywiania w postaci kompulsywnego objadania się więc mnie ten apetyt średnio cieszył. Na szczęście już się uspokoiło i wczoraj już jadłam normalnie. Choć przyznaje że co regularnie co 3 h muszę coś chapsnąć bo mi słabo

reklama
Dzien dobry dziewczyny
Ja już po rozruchu, młody do szkoly zawieziony, pies wyspacerowany i tak sie zastanawiam czy jeszcze na godzinke do wyrka czy sprzątac :)

Do góry