Karusia18192
Fanka BB :)
Ja już czekam na swoją kolej u lekarza. Po tej dzisiejszej gonitwie kłuje mnie całe podbrzusze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na blogu mamaginekolog jest fajny o tym artykuł, poszukaj i poczytaj. Ogólnie rokowania są bardzo dobre. Gorzej już jeżeli mamy np plamienia bez uchwytnej przyczyny. U Ciebie przynajmniej wiadomo co i jak.Cześć dziewczyny czy któraś miała krwiaka obok maluszka w macicy ? Jestem w 8 tyg ciąży, luteina 2x2 wyłączne leżenie,strasznie się boję
Ja sobie dziś uświadomiłam, że w sumie to nigdy nie leżałam w szpitalu. Zawsze byłam odwiedzającą albo na jakichś badaniach czy jednodniowym zabiegu. Jeśli ciąża przejdzie bez komplikacji to pierwszy raz wyląduje w szpitalu na poród
Współczuję... nie znam się na tym więc chyba doradziłabym zdać się na lekarza.Od dwóch tygodni strasznie wymiotuje i to po każdym jedzeniu , do lekarza chodzę prywatnie że względu na źle samopoczucie zadzwoniłam w środę i wczoraj mnie przyjął. Z usg wyszło że jest krwiak prawdopodobnie wywołany silnymi wymiotami , dostałam luteine i czapki na wymioty, powiedział że nic nie mogę robić tylko leżeć żadnego wysiłku fizycznego bo mogę poronic tak strasznie się boję.
Wiesz co... ja o porodzie w ogóle nie myślę. Nie chcę się denerwować czymś, co i tak musi się stać tą czy inną drogą Pewnie im bliżej tym bardziej się zacznę stresować, ale to jeszcze bardzo odległy temat.A ja tam porodu się doczekać nie mogę jak sobie pomyśle o poradzę to mnie taki wzrusz ogarnia ze masakra.
Coś czuje ze ta ciąże taka płaczliwa będę miała co jakaś reklama świąteczna to się wzruszam
Hhhahahaahahgh uwielbiam WasMocAni jak ci gin kazał leżeć to lez plackiem. Mam koleżankę która leżała 8 miesięcy że względu na miesniaki i poronienia i coś tam jeszcze. Urodziła zdrowe. dziecko
Kazumi to dobrze że nie miałaś takiej potrzeby
Paulina ja w I ciszy płakałam na reklamie papieru toaletowego bo był szczeniaczek, chyba labrador malutki który bawił się rolka papieru. To chyba reklama Velvetu była. Ależ. mnie to wqurwialo że płaczę mimo że nie chce! M się przestraszył że coś mi się robi a ja ryczę bo szczeniaczek się srajtaśmą bawi... nosz kur....
Spokojnie ja jak czekałam w kolejce do gina to myślałam ze zemdleje tam ze stresu a jak powiedział mi ze można ciąże potwierdzić i ze widać pęcherzyk to nic już do mnie nie docierało za bardzo później bo skupiłam się tylko na tym że jestem w ciąży powodzenia i daj znać co lekarz mowilJa już czekam na swoją kolej u lekarza. Po tej dzisiejszej gonitwie kłuje mnie całe podbrzusze