reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
dzień dobry ☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Współczuję chorób starszakow. Moja się póki co tfu tfu trzyma.
Montek masz się jak podkarmic? Ktoś cię odwiedza z wałówką porządną?
Myślę że lepiej ze cie trzymają niż jakby cię mieli w drzwiach obsługiwać albo na dobę i won. Przynajmniej masz pewność że się Tobą zajęli. Bardzo się cieszę że nie masz już tych plamien. Dobrze zrobiłaś że nas nie sluchalas i pojechalas.

Wiki ja mam to samo. Dziś na szczęście córka mnie obudziła więc może już nie zasnę i przestawie się zpowrotem tem na ludzkie godziny spania i wstawania.

Paulina siedzi ci praca w głowie to Ci się później śni. Ja dziś zamierzam wziąć się za książkę która pożyczyłam zanim dowiedziałam się o ciąży. Widzę to tak: ja, stół z jedzieniem, wiadro gorącej herbaty, wersaleczka, kocyk i książka.
Na dworze jest tak ciemno że rolet można nie odslaniac 🤢

No to racja . Ciagle mi siedzi s głowie 🤭

Widzisz Montek, myślę że to powody do radości a przynajmniej lekkiego zadowolenia. Badają, sprawdzają, lekarz mówi że jest dobrze. Ja się cieszę że tak piszesz. Trzeba być dobrej myśli [emoji847]
Tak, jestem spokojniejsza ze z Kropkiem na ta chwile wszystko dobrze [emoji846]
Wszystko chyba zmierza w dobrym kierunku. Pokrzepiające jest to, że naprawdę się Tobą zaopiekowali. Ciągle słyszy się o ignorowaniu kobiet we wczesnej ciąży, a tu jednak przyłożyli się do sprawy.

@Paulina.zen - ta praca rzeczywiście nie daje Ci spokoju ;) Mi śnił się m.in. mój królik, którego miałam w dzieciństwie. Tylko we śnie był strasznie chory a ja nie potrafiłam mu pomóc i ryczałam jak bóbr. Nie wiem co mi się do głowy powkręcało.

Ja dziś będę mieć chyba naprawdę ciężki dzień. Odkąd weszłam do pracy to mnie złapały okropne mdłości. Ani pracować ani do auta wsiąść w tym stanie :/
Otoz to. Ale musze przyznac ze na 3 lekarzy,ktorzy sie mna zajmuja od przyjecia, tylko jeden na spokojnie przyszedl porozmawiac-widac ze mu zalezy. Wszystko dobrze tlumaczy, wyjasnia. Na spokojnie, bez pospiechu [emoji846] to ten sam lekarz co mi miesniaka usuwal i wtedy tez byl bardzo zainteresowany losem pajcentek

Ja dzisiaj pełno energii. Mdłości przeszły bóle podbrzusza przeszły . Ogólnie jest ok. Zaraz się wezmę za Sprzatanie 😂
Którejś ogarnąć chałupkę?

Co do jedzenia to ja swojego czasu bardzo dużo schudłam bo aż 30 kg w 3 miesiące. Później wrócił efekt jojo. Stres zajadalam. A później poznałam mojego A. Zaczęłam trenować zdrowo się odżywiać. Zaczęłam prace w fitness Klubie. Poznałam super dietetyczne i zafiksowała na punkcie zdrowej żywności 😂😂😂

Tak, jestem spokojniejsza ze z Kropkiem na ta chwile wszystko dobrze [emoji846]Otoz to. Ale musze przyznac ze na 3 lekarzy,ktorzy sie mna zajmuja od przyjecia, tylko jeden na spokojnie przyszedl porozmawiac-widac ze mu zalezy. Wszystko dobrze tlumaczy, wyjasnia. Na spokojnie, bez pospiechu [emoji846] to ten sam lekarz co mi miesniaka usuwal i wtedy tez byl bardzo zainteresowany losem pajcentek

To chociaż dobrze ze jeden się znalalazl.
Moja przyjaciółka trafiła do nas do szpitala z ciaza pozamaciczna już z krwotokiem wewnętrznym to ja tak potraktowali ze masakra. Przy pierwszym zabiegu nie wycięli jej 3 cm ciąży. Wypuścili ze szpitala bez żadnych badań. Po czym wróciła po tygodniu z krwotokiem wewnętrznym i dopiero za druga operacja wycięli jej prawidłowo ciąże.
Do tej pory się sądzi ze szpitalem

Jezu! I to sie nazywaja lekarze z powolania, ktorzy szczyca sie ze jezdza na szkolenia itp. A jak przychodzi do czegos powaznego nie umieja porzadnie sie zajac tematem...

tylko pamiętajmy że nie wszyscy są tacy, żeby do jednego wora tych dobrych nie wrzucić.
Ja miałam w szpitalu bardzo dobrą opiekę i zlego słowa nie mogę powiedzieć.
Nawet jak w czasie połogu miałam krwawienie to się mną na cito zajęli, z troską.
W szpitalu czysto, wszyscy uśmiechnięci

reklama
Witajcie dziewczyny 🙂 mogę do Was dołączyć? Właśnie czekam w kolejce do lekarza i czytam wasz w sumie to już nasz wątek 🙂 wygląda na to że termin mam na 14.07 wszystko się zaraz okaże 🙂
Jestem już mama 2latki i mam za sobą jedno poronienie więc licze na to że wszystko będzie dobrze...

Do góry