reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Witam wszystkie nowe dziewczyny! Gratuluję i życzę dużo spokoju.

Ja zrobiłam sobie dzień dobroci. Kąpiel z pianką i muzyczką w tle, kremy, maseczki i inne dodatki. A na obiad zaryzykuję pizze. Mam ochotę więc skorzystam, niezależnie od konsekwencji ;)

O proszę ja się wczoraj ogoliłam 😂😂 ale jutro idę na nowe pazurki wiec tez się zrelaksuje troszkę 😉
Dziewczyny bierzecie jakieś witaminy??

Tak ja biorę Femibion

hahahha widzę dziewczyny ze i u was przyszła pora na gastrofaze ;)
Ja dziś delikatnie akurat.
Rozbudzilam się trochę i ciągnie moje dziewczynki na spacering.

Ja narazie jem normalnie, ale u mnie to dopiero 4 tydz a mdlosci zazwyczaj sie u mnie zaczynaja po 6 wiec... czekam :/

Biore tylko zmetylowana forme kwasu foliowego.

Tez mam psa. Owczarka. Wyjatkowo postrzelonego.

Biore tylko kwas foliowy i wit. D :)
Tez mam psa kundelka Kora mamy ja juz 10 lat
IMG_20190921_124829.jpg

myśleliśmy o króliku zanim zdecydowaliśmy się na psa. ale jednak stanęło na psie. Klotliwa, złośliwa, za mądra... nie wiem co nas podkusilo żeby brać bigla 🤔
A juz wiem, urocza minka.
Okazuje się że to pic na wodę.
Urocza ma. minke jak śpi.
Na moim fotelu z Ikei, za 8 stów, po tym jak zeżre rolkę papieru toaletowego i skarpetke męża 🤦‍♀️

reklama
Witajcie, jestem tu nowa :)
Mój termin bylby na lipiec :)
Opowiem coś o sobie. W sierpniu 13 miałam zabieg łyżeczkowania,niestety ciąża obumarła. No i w listopadzie nie zostałam już okresu,wiec poszłam do ginekologa. Czułam że mogłam byc w ciąży no i wiadomość"wyglada to na wczesna ciążę " jeszcze zbytnio sie nie cieszyłam, czekałam na bete. No i beta 1 . 340.96 a po dwóch dniach 909.06 (według ostatniej miesiaczki 6 tydzien) to zapanowała u mnie radość ale i strach przed ponownym poronieniem. Jedynie objawy jakie mam to APETYT 😄 mogę jeść do woli,no i czasami bóle jajników i może brzucha ale jakoś zbytnio nie zauważyłam. Także czekam na wiadomość o potwierdzeniu że tym razem mojemu maleństwu bije serduszko. ;)

Do góry