reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Witam wszystkie nowe dziewczyny! Gratuluję i życzę dużo spokoju.

Ja zrobiłam sobie dzień dobroci. Kąpiel z pianką i muzyczką w tle, kremy, maseczki i inne dodatki. A na obiad zaryzykuję pizze. Mam ochotę więc skorzystam, niezależnie od konsekwencji ;)

O proszę ja się wczoraj ogoliłam 😂😂 ale jutro idę na nowe pazurki wiec tez się zrelaksuje troszkę 😉
Dziewczyny bierzecie jakieś witaminy??

Tak ja biorę Femibion

hahahha widzę dziewczyny ze i u was przyszła pora na gastrofaze ;)
Ja dziś delikatnie akurat.
Rozbudzilam się trochę i ciągnie moje dziewczynki na spacering.

Ja narazie jem normalnie, ale u mnie to dopiero 4 tydz a mdlosci zazwyczaj sie u mnie zaczynaja po 6 wiec... czekam :/

Biore tylko zmetylowana forme kwasu foliowego.

Tez mam psa. Owczarka. Wyjatkowo postrzelonego.

Biore tylko kwas foliowy i wit. D :)
Tez mam psa kundelka Kora mamy ja juz 10 lat
IMG_20190921_124829.jpg

myśleliśmy o króliku zanim zdecydowaliśmy się na psa. ale jednak stanęło na psie. Klotliwa, złośliwa, za mądra... nie wiem co nas podkusilo żeby brać bigla 🤔
A juz wiem, urocza minka.
Okazuje się że to pic na wodę.
Urocza ma. minke jak śpi.
Na moim fotelu z Ikei, za 8 stów, po tym jak zeżre rolkę papieru toaletowego i skarpetke męża 🤦‍♀️

reklama
Witajcie, jestem tu nowa :)
Mój termin bylby na lipiec :)
Opowiem coś o sobie. W sierpniu 13 miałam zabieg łyżeczkowania,niestety ciąża obumarła. No i w listopadzie nie zostałam już okresu,wiec poszłam do ginekologa. Czułam że mogłam byc w ciąży no i wiadomość"wyglada to na wczesna ciążę " jeszcze zbytnio sie nie cieszyłam, czekałam na bete. No i beta 1 . 340.96 a po dwóch dniach 909.06 (według ostatniej miesiaczki 6 tydzien) to zapanowała u mnie radość ale i strach przed ponownym poronieniem. Jedynie objawy jakie mam to APETYT 😄 mogę jeść do woli,no i czasami bóle jajników i może brzucha ale jakoś zbytnio nie zauważyłam. Także czekam na wiadomość o potwierdzeniu że tym razem mojemu maleństwu bije serduszko. ;)

Do góry