reklama
Mi lekarka kazała brać pregnaplus na przemian z kwasem foliowymDziewczyny bierzecie jakieś witaminy??
Marta34000
Zaciekawiona BB
Nie przejmuj się ją też ich nie mam jak narazie tylko delikatne od czasu do czasu. Ostatnio czytałam artykuł że to nie jest prawdą że jak macica rośnie to boli, owszem dużo kobiet miewa te bóle ale nie muszą one występować, cycki mnie bolą tylko jak dotykam, od czasu do czasu mnie zemdli i zakuje i to wszystko... Zrobiłam dwa testy pozytywne i zostało czekać na wizytę u lekarza, ja to nawet bety nie robiłam żeby się nie stresować bo po co, a teraz każda kobieta leci na betę i się pizniej zastanawia czy dobry czy zły przyrost. 11 lat temu jak byłam w ciąży nawet nie słyszałam o becie. Będzie dobrze, spokój i cierpliwość nas uratujeA co, jeśli nie ma tych bóli? Jest się czym niepokoić?
Marta34000
Zaciekawiona BB
Ja kwas foliowy jak narazieDziewczyny bierzecie jakieś witaminy??
Pregna plus + zmetylowany kwas foliowyDziewczyny bierzecie jakieś witaminy??
Suri373
Fanka BB :)
Nie przejmuj się ją też ich nie mam jak narazie tylko delikatne od czasu do czasu. Ostatnio czytałam artykuł że to nie jest prawdą że jak macica rośnie to boli, owszem dużo kobiet miewa te bóle ale nie muszą one występować, cycki mnie bolą tylko jak dotykam, od czasu do czasu mnie zemdli i zakuje i to wszystko... Zrobiłam dwa testy pozytywne i zostało czekać na wizytę u lekarza, ja to nawet bety nie robiłam żeby się nie stresować bo po co, a teraz każda kobieta leci na betę i się pizniej zastanawia czy dobry czy zły przyrost. 11 lat temu jak byłam w ciąży nawet nie słyszałam o becie. Będzie dobrze, spokój i cierpliwość nas uratuje
Marta z tą Beta masz rację. Ja 7 lat temu byłam w ciąży i nie było takiego parcia na bete. A teraz Robiłaś? robisz? kiedy? jaki wynik? czego taki? a to dobry? a kiedy drugi? trzeci? kur. wa ale po co? Teraz zrobiłam bo musiałam mieć pewność żeby do pracy zgłosić.
Marta34000
Zaciekawiona BB
Pierwszym objawem ciąży jest brak okresu, oczywiście jeśli ktoś nie ma jakiś problemów zdrowotnych czy hormonalnych, test zrobiony pozytyw i trzeba czekać na wizytę... 2 lata temu też byłam w ciąży i źle się skończyło bo pustym jajem, ale od samego początku miałam źle przeczucia że coś będzie nie tak, teraz nie chodzą mi takie myśli po głowie, co ma być to będzie, normalnie chodzę do pracy, nikomu nie powiedziałam oprócz przyjaciółki i czekam na wizytę... Co ma się wydarzyć to się wydarzy nie mamy na to wpływu...Marta z tą Beta masz rację. Ja 7 lat temu byłam w ciąży i nie było takiego parcia na bete. A teraz Robiłaś? robisz? kiedy? jaki wynik? czego taki? a to dobry? a kiedy drugi? trzeci? kur. wa ale po co? Teraz zrobiłam bo musiałam mieć pewność żeby do pracy zgłosić.
reklama
Paulina.zen
Fanka BB :)
Ja od 3 tyg mam królika baranka miniaturkę. Dzisiaj też mam sporo energii, posprzątałam byłam na spacerze a teraz lecę do mamy na domowe ciasto bo mieszka na przeciwko
Jedz za mnie bo ja bym jakiegoś sernika ojebala dzisiaj