reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Dzień dobry. Przyjmijcie mnie do siebie? Jestem już Mamą, córka ma 6 lat. Za chwilę,bo 1 go stycznia kończę 30 lat. Pracuje w żłobku jako opiekun. Dziś zrobiłam 3 test i wyszedł pozytywny. W czwartek mam planową wizytę u ginekologa. (Już w maju zapisałam się na 14 listopada).
No pewnie! Gratulacje i witamy na pokładzie ☺

reklama
Ja tez mam taki przyrost, tylko ja sobie głupia wyczytałam, ze to tez zaśniad może być. Więc już więcej wolę nie czytać. :oo2:

Miałam przyrost 175% i mój też się nakręcił na bliźniaki - sama zawsze o nich marzyłam. Mój dziadek miał siostrę bliźniaczkę, więc kto wie :p Też nie czytam więcej o becie itp, bo przeczytałam gdzieś, że pozytywny test + beta + objawy, mogą świadczyć o czymś zupełnie innym niż ciąża, a tego psychicznie bym nie zniosła. Czekam na wizytę i tyle mi pozostało.

Ja jestem na urlopie ale jak wszystko będzie dobrze to nie wracam do pracy na okres ciąży .

Odpoczywaj i korzystaj ile wlezie.

Ja przy okazji sprzątania znalalzlama taka książkę. Miałyście kiedyś?

Ja mam książkę "Ciężarówką przez 9 miesięcy: przewodnik po ciąży i okolicach", ale nie porwała mnie jakoś.
Może któraś z Was może coś polecić ?

Odpoczywam, ale sam fakt 8h na nogach mnie przeraża, w domu praktycznie ciągle w łóżku 😂

Nieeee no takich scenariuszy to ja pod uwagę nie biorę :D w bliźniaki też nie wierze, chociaż u mnie prawie wszyscy dziadkowie i babcie z bliźniąt - babcia i obaj dziadkowie :D
Mój parter ma brata bliźniaka. Ale z tego co już się wcześniej dowiadywałam to on nie ma wpływu na ewentualną ciążę mnogą u nas. Mają za to wpływ predyspozycje genetyczne w linii żeńskiej, a takich przypadków u siebie w rodzinie nie znam :p

Ja jutro też do pracy,a dziś trochę ogarnęłam dom.. Odkurzyłam i wytarłam kurz na tyle mnie stać dzisiaj. Od tygodnia walczę z zatokami. Trochę mi lepiej po inhalacji z soli to dziś cokolwiek zrobiłam. Obiad szybki z piekarnika- ziemniaki i kurczak. Epoka lodowcowa oglądana enty raz z córką wydaje się być wciąż śmieszna... A zarazem wzruszająca. Nie myślałam że będę płakać na bajce

bosz... śpię na stojaco dziś. córka ma piżamowy dzień, psica się zatrula, zygala rano teraz śpi na fotelu pod swoją kolderką, M niedawno wstał, gra na kompie. No kuwa impreza na 100 fajerek
Zrobię tylko frytki do wczorajszego obiadu i wracam pod kolderke

Ja jutro też do pracy,a dziś trochę ogarnęłam dom.. Odkurzyłam i wytarłam kurz na tyle mnie stać dzisiaj. Od tygodnia walczę z zatokami. Trochę mi lepiej po inhalacji z soli to dziś cokolwiek zrobiłam. Obiad szybki z piekarnika- ziemniaki i kurczak. Epoka lodowcowa oglądana enty raz z córką wydaje się być wciąż śmieszna... A zarazem wzruszająca. Nie myślałam że będę płakać na bajce

🤣🤣🤣 u nas tez ziemniaki z piekarnika i fasolka szparagowa
I epokę tez ogldelysmy 😉

Ja się cieszę ze mam spokój od pracy. I mam nadzieje ze tym razem nie będę musiała sie nią stresować. Chociaż gdyby nie atmosfera w pracy i podejście niektórych dziewczyn to z chęcią przechodziłaby cały grudzień 🤷🏻‍♂️

bosz... śpię na stojaco dziś. córka ma piżamowy dzień, psica się zatrula, zygala rano teraz śpi na fotelu pod swoją kolderką, M niedawno wstał, gra na kompie. No kuwa impreza na 100 fajerek

Co macie za psiurka?
My jedynie świnie morska długowłosa 😂
U nas taka ładna pogoda wyszłoby się na spacer bo mnie nosi a tu dupson

reklama
U mnie frytki były wczoraj na kolację z batatów.. chyba dzisiaj zrobię też 😊

Do góry