reklama
Mamalipcowa
Zaciekawiona BB
Witajcie i ja dołączam do tego grona,zrobiłam wczoraj jeden,dzisiaj drugi test,obydwa na plus wg kalkulatora termin na 12.07. Mam 37 lat,jestem mamą 10letniej dziewczynki,to moje drugie dziecko
Tak!proszę, powiedz że dobrze wysłałam....
Zabajona
Fanka BB :)
Dzieki dziewczyny za wsparcie. Narazie nie mowie nawet mezowi. U mnie sytuacja jest naprawde skomplikowana nie chce narazie wchodzic w szczegoly bo puki co chcialabym zostac anonimowa z racji tej calej sytuacji a dziewczyny ktore mnie znaja z forum pod innym nickiem latwo by sie domyslily ktora to znowu ma takie "szczescie". Wspomne tylko ze nie dawno urodzilam juz dziecko do tego chore a poronien mialam ogolnie 7. Wiec nadal moze tak byc ze poronie albo ze nie daj losie urodze chorego maluszka. Nie wiem wogole jak do tego doszlo bo zawsze uzywalismy prezerwatyw i nigdy zadna nie pekla. No a teraz musze sobie dac kilka dni na przetrawienie tego wszystkiego.
kasiunia2124
Fanka BB :)
Gratulacje to podobnie jak ja tez mam zaraz 37 i 9 latka w domuWitajcie i ja dołączam do tego grona,zrobiłam wczoraj jeden,dzisiaj drugi test,obydwa na plus wg kalkulatora termin na 12.07. Mam 37 lat,jestem mamą 10letniej dziewczynki,to moje drugie dziecko
Marta34000
Zaciekawiona BB
Spokojnie możesz też wziąć no spea skurcze w dole brzucha? bo to one mnie zaczely niepokoic
@Mamalipcowa - witaj i gratulacje!
@Zabajona - przykro mi z powodu sytuacji, jakie Cię spotkały. Na razie nie pozostaje nic innego, jak czekać. Trzymaj się jakoś i nie zamykaj się z czarnymi myślami.
@Zabajona - przykro mi z powodu sytuacji, jakie Cię spotkały. Na razie nie pozostaje nic innego, jak czekać. Trzymaj się jakoś i nie zamykaj się z czarnymi myślami.
Marta34000
Zaciekawiona BB
JaPomyślę jak to ogarnąć,żeby była to grupa tajna , tak aby nikt jej nie mógł wyszukać kto będzie chciał to dołączy
Dwie strony wcześniej jest instrukcja jak dołączyć
reklama