reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Dziewczyny wspominalam wcześniej ze mam delikatne plamienia a dzisiaj przy oddawaniu stolca plamienie bylo fest brązowe z takimi nitkami, teraz chodze do WC i nie ma nic ale się wystraszyłam.... Jutro juz lekarz to bede wiedzieć co i jak... Masakra moze to jakies czyszczenie, podobno jak jest brązowe to jest jakąś stara krew gorzej by bylo jak by byla świeża.
Mnie sie zaczelo od brązowych, przeszlo a potem znowu. Dostalam luteine i duphaston. Teraz wcale nie plamie. Lepiej iść sprawdzić[emoji6]. Ja bylam w 5 t+ 2 d

reklama
Dobra dziewczyny. Niestety aby grupa była totalnie prywatna, bo wiadomo nie każda chce się jeszcze dzielić tą nowiną, musiałam sama ją zrobić. I żeby w niej być musicie mnie zaprosić do znajomych i ja Wam wysle zaproszenie:) wyszukajcie mnie Karolina Przysucha (zdjęcie mam z sunkiem) ciemne włosy. Zapraszajcie, później się pokasujemy żeby nie zaśmiecać.
Zaproszenie wysłane.

@kasiunia2124 chyba faktycznie lepiej iść i sprawdzić
Moja dzisiejsza Beta 415, i to przy tych „normalnych” normach. Cieszę się, że zmieniłam laboratorium bo przynajmniej wiem jak się mam odnieść do tego wyniku- póki co zgadza się z wiekiem ciąży z om.
Zobaczymy co będzie za dwa dni

Dziewczyny a jak tak już sobie piszemy o wszystkim .. ;) to jak wasze wypróżnianie?
Bo niby w ciąży zwłaszcza na początku to zwykle w stronę zaparć się ma. U mnie jest odwrotnie. I to mój kolejny powód do stresu bo skoro mam inaczej... i dodatkowo pamietam, że przed porodem miałam tak ze właśnie w ten sposób organizm się czyścił.
Czy ktoś lata po 2-3 razy dziennie do kibelka ? :)

Kasiaparasia z nerwów srasz, uspokoj się dziewczyno, oddychaj, wszystko będzie dobrze. Idź na spacer czy coś.
Ja nie mam problemów z tym. Normalnie.
Powtórzyła hcg i już jest ponad 3000 :)

reklama
Do góry