reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Dziewczyny wspominalam wcześniej ze mam delikatne plamienia a dzisiaj przy oddawaniu stolca plamienie bylo fest brązowe z takimi nitkami, teraz chodze do WC i nie ma nic ale się wystraszyłam.... Jutro juz lekarz to bede wiedzieć co i jak... Masakra moze to jakies czyszczenie, podobno jak jest brązowe to jest jakąś stara krew gorzej by bylo jak by byla świeża.
Mnie sie zaczelo od brązowych, przeszlo a potem znowu. Dostalam luteine i duphaston. Teraz wcale nie plamie. Lepiej iść sprawdzić[emoji6]. Ja bylam w 5 t+ 2 d

reklama
Dobra dziewczyny. Niestety aby grupa była totalnie prywatna, bo wiadomo nie każda chce się jeszcze dzielić tą nowiną, musiałam sama ją zrobić. I żeby w niej być musicie mnie zaprosić do znajomych i ja Wam wysle zaproszenie:) wyszukajcie mnie Karolina Przysucha (zdjęcie mam z sunkiem) ciemne włosy. Zapraszajcie, później się pokasujemy żeby nie zaśmiecać.
Zaproszenie wysłane.

@kasiunia2124 chyba faktycznie lepiej iść i sprawdzić
Moja dzisiejsza Beta 415, i to przy tych „normalnych” normach. Cieszę się, że zmieniłam laboratorium bo przynajmniej wiem jak się mam odnieść do tego wyniku- póki co zgadza się z wiekiem ciąży z om.
Zobaczymy co będzie za dwa dni

Dziewczyny a jak tak już sobie piszemy o wszystkim .. ;) to jak wasze wypróżnianie?
Bo niby w ciąży zwłaszcza na początku to zwykle w stronę zaparć się ma. U mnie jest odwrotnie. I to mój kolejny powód do stresu bo skoro mam inaczej... i dodatkowo pamietam, że przed porodem miałam tak ze właśnie w ten sposób organizm się czyścił.
Czy ktoś lata po 2-3 razy dziennie do kibelka ? :)

Kasiaparasia z nerwów srasz, uspokoj się dziewczyno, oddychaj, wszystko będzie dobrze. Idź na spacer czy coś.
Ja nie mam problemów z tym. Normalnie.
Powtórzyła hcg i już jest ponad 3000 :)

reklama
Do góry