kasiunia2124
Fanka BB :)
Super pomysl z ta grupa to dajcie znac ja juz jutro mam wizytę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej. Skormnie sie witam, choc jeszcze nie wiem na jak dlugo zostane. U mnie to dopiero 4tc, test pozytywny... radosc raczej srednia nieplanowane, pomimo zabezpieczenia. Od kilku dni slabo sie czulam , a znam ten stan bo bylam juz w ciazy. Kupilam test choc bylam pewna ze to nie mozliwe. 2 kreska pojawila sie prawie natychmiast...
Dobra dziewczyny. Niestety aby grupa była totalnie prywatna, bo wiadomo nie każda chce się jeszcze dzielić tą nowiną, musiałam sama ją zrobić. I żeby w niej być musicie mnie zaprosić do znajomych i ja Wam wysle zaproszenie wyszukajcie mnie Karolina Przysucha (zdjęcie mam z sunkiem) ciemne włosy. Zapraszajcie, później się pokasujemy żeby nie zaśmiecać.
Zaproszenie wysłaneDobra dziewczyny. Niestety aby grupa była totalnie prywatna, bo wiadomo nie każda chce się jeszcze dzielić tą nowiną, musiałam sama ją zrobić. I żeby w niej być musicie mnie zaprosić do znajomych i ja Wam wysle zaproszenie wyszukajcie mnie Karolina Przysucha (zdjęcie mam z sunkiem) ciemne włosy. Zapraszajcie, później się pokasujemy żeby nie zaśmiecać.
Trzymam kciuki, ja w tam tym roku również stracilam ciaze. Moze akurat teraz jest ten czas pozdrowiamKasiunia bo u mnie ciaza nie zawsze oznacza dziecko. Jestem po wielu stratach.
Spróbuj do tego podejść na spokojnie, na zasadzie "będzie, co ma być". Umów sobie wizytę u lekarza za kilka tygodni i zobaczysz, jak to się dalej ułoży.Hej. Skormnie sie witam, choc jeszcze nie wiem na jak dlugo zostane. U mnie to dopiero 4tc, test pozytywny... radosc raczej srednia nieplanowane, pomimo zabezpieczenia. Od kilku dni slabo sie czulam , a znam ten stan bo bylam juz w ciazy. Kupilam test choc bylam pewna ze to nie mozliwe. 2 kreska pojawila sie prawie natychmiast...