reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Dzieki dziewczyny za wsparcie. Narazie nie mowie nawet mezowi. U mnie sytuacja jest naprawde skomplikowana :( nie chce narazie wchodzic w szczegoly bo puki co chcialabym zostac anonimowa z racji tej calej sytuacji a dziewczyny ktore mnie znaja z forum pod innym nickiem latwo by sie domyslily ktora to znowu ma takie "szczescie". Wspomne tylko ze nie dawno urodzilam juz dziecko do tego chore :( a poronien mialam ogolnie 7. Wiec nadal moze tak byc ze poronie albo ze nie daj losie urodze chorego maluszka. Nie wiem wogole jak do tego doszlo bo zawsze uzywalismy prezerwatyw i nigdy zadna nie pekla. No a teraz musze sobie dac kilka dni na przetrawienie tego wszystkiego.
Powodzenia. Mam nadzieje, ze tym razem bedzie w porządku.

reklama
Dziewczyny wspominalam wcześniej ze mam delikatne plamienia a dzisiaj przy oddawaniu stolca plamienie bylo fest brązowe z takimi nitkami, teraz chodze do WC i nie ma nic ale się wystraszyłam.... Jutro juz lekarz to bede wiedzieć co i jak... Masakra moze to jakies czyszczenie, podobno jak jest brązowe to jest jakąś stara krew gorzej by bylo jak by byla świeża.

Dziewczyny wspominalam wcześniej ze mam delikatne plamienia a dzisiaj przy oddawaniu stolca plamienie bylo fest brązowe z takimi nitkami, teraz chodze do WC i nie ma nic ale się wystraszyłam.... Jutro juz lekarz to bede wiedzieć co i jak... Masakra moze to jakies czyszczenie, podobno jak jest brązowe to jest jakąś stara krew gorzej by bylo jak by byla świeża.
Ja bylam dziś u lekarza z identycznym objawami u mnie 4t 5d i lekarz powiedział, że to skutki po implantacji zarodka bo de fakto cały czas się zagniezdza. Mi dziś ustąpiły.

Brązowe plamienia zazwyczaj nie sa groźne. Jal masz jutro lekarza to na pewno Cię uspokoi? A to będzie pierwsza wizyta? Będzie juz serduszko :)
Byłam juz u lekarza jak beta byla malutka 129 i dostalam duphaston bo w tam tym roku poronilam a na usg nie bylo nic widać, jutro juz będzie widać napewno moze i serduszko :)

reklama
Do góry