reklama
Witaj Gratulacje! Przede wszystkim musimy myśleć pozytywnie. Będzie dobrzeCześć! Można dołączyć? Dwie kreski w niedzielę, wczorajsza Beta 94,6. Termin według apki.13.07. Ciąża 3. Dziecko jedno Mam cichą nadzieję,ze tym razem się uda
Justysia348
Fanka BB :)
Gratulacje! Na pewno się uda
Justysia348
Ja używam tejUzywacie jakis aplikacji? ja sciagnelam ta i fajnie mi pokazuje ile procent ciazy minelo Preglife Zobacz załącznik 1041565
Moja ciąża z edziecko.pl
Załączniki
Justysia348
Nie nic takiego nie mamy w sumie to nie głupi pomysł
Pomyślę jak to ogarnąć,żeby była to grupa tajna , tak aby nikt jej nie mógł wyszukać kto będzie chciał to dołączyNie nic takiego nie mamy w sumie to nie głupi pomysł
Justysia348
Super! Na pewno będzie to łatwiejszy i szybszy kontaktPomyślę jak to ogarnąć,żeby była to grupa tajna , tak aby nikt jej nie mógł wyszukać kto będzie chciał to dołączy
reklama
Suri373
Dziewczyny na skurcze MAGNEZ, zacząć brać albo zwiększyć dawkę. Mówię to z pełną świadomością i odpowiedzialnością. MAGNEZ NA SKURCZE.
Ja korzystam z aplikacji WomanLog pregancy bo od lat korzystam z. ich aplikacji WomanLog i nie chwaląc się brałam czynny udział w jej ulepszaniu
Ja korzystam z aplikacji WomanLog pregancy bo od lat korzystam z. ich aplikacji WomanLog i nie chwaląc się brałam czynny udział w jej ulepszaniu