HejDzień dobry,
Jak samopoczucie po świętach? Udało się fajnie spędzić czas, czy marzycie o chwili odpoczynku po tym maratonie?![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HejDzień dobry,
Jak samopoczucie po świętach? Udało się fajnie spędzić czas, czy marzycie o chwili odpoczynku po tym maratonie?![]()
Brawo! Pamiętaj, siła jest kobietąMelo zazdroswiat w nowym domu i wspolnego czasu. Moj maz do pracy wyszedl o 10 rano w wigilie i wrocil wieczorem wczoraj
taka praca niestety ze te swieta spedzilam sama z dziecmi. Ale podeszlam do tego pozytywnie
przekonalam.sie jaka jestem silna, ze dalam rade, sama przygotowalam skromna wigilie, salatke, ciasta na swieta dla nas, bedac w ciazy i "zdychajac" z mdlosci i zajmujac sie rownoczesnie 8 miesieczniakiem. Latwo nie bylo ale kurcze naprawde dalam rade
i jestem z siebie dumna ze mimo tk wszystko dzieciaki mialy fajne swieta
![]()
Hej, u nas dopiero oficjalnie powiedzieliśmy rodzicom, radości i zdziwieniu nie było końca [emoji14] fajnie być w ciąży w święta, każdy o mnie dbał i miałam dużo opcji jedzeniowych nawet coś dla siebie wybrałamno i najważniejsze, skończyłam 13 TC, zaczął się 14 więc liczę że będzie wszystko ok
![]()
Masz jakąś specjalną dietę?
Teraz 2 trymestr to najlepsza część ciąży- korzystaj!