reklama
Karusia18192
Fanka BB :)
Dziewczyny trochę się martwię. Mój pęcherzyk miał wymiary 9,11 mm, nie było jeszcze ciałka żółtego. Boję się pustego pęcherzyka...
A który tydzień dokładnie masz?Dziewczyny trochę się martwię. Mój pęcherzyk miał wymiary 9,11 mm, nie było jeszcze ciałka żółtego. Boję się pustego pęcherzyka...
Karusia18192
Na usg lekarz określił jako 4+6, wg OM wychodziło 5+5A który tydzień dokładnie masz?
No to na razie spokojnie trzeba czekac dlatego usg tak szybko moga stresować Oddychaj i czekaj na kolejne badaniaNa usg lekarz określił jako 4+6, wg OM wychodziło 5+5
67
Znajdzcie na fejsie profil Karoliny Przysucha (zdjęcie ciemne włosy z dzieckiem) zaproście ja do znajomych i ona wtedy wyślę zaproszenie do grupy@montek.87 to czekamy na wieści ❤ Ja tez za cholerę tej grupy nie mogę znaleźć wiec jesteśmy skazane na baby tutaj
@locala trzymaj się mocno . Podziwiam za taka sile. Nie wiem ja jakbym się czuła i zachowała w tak ciężkim przeżyciu. Udało się taz uda i drugi i trzeci.
Jak się uda napisz nanm tutaj za te pare miesięcy
Ja już młoda mam w przedszkolu , stary ma urlop lecimy po jakieś prezenty już - będzie z głów
Karusia18192
Żurawina na pewno będzie pomocna, zarówno do picia jak i do jedzenia. Myślę, że w aptece dostaniesz też syrop na bazie żurawiny. No i furagina, ale wydaje mi się że tu musi być zgoda lekarza.A ja chyba zapalenie pęcherza mam zaczyna byc nieprzyjemnie no Cholera cos nacto można brać czy do lekarza lecieć?
Karusia18192
Za tydzień mam wizytę u innego lekarza, czekam jak na szpilkach. Już się tyle naczytałam na internecie, że tylko mam stresa.No to na razie spokojnie trzeba czekac dlatego usg tak szybko moga stresować Oddychaj i czekaj na kolejne badania
reklama
wydaje mi sie ze jeszcze ma czas zeby sie pokazacDziewczyny trochę się martwię. Mój pęcherzyk miał wymiary 9,11 mm, nie było jeszcze ciałka żółtego. Boję się pustego pęcherzyka...