reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Hej dziewczyny!
Wczoraj wieczorem zmartwiły mnie bóle podbrzusza, wiecie takie jak na okres, wszystko mnie ciągnęło, byłam blada jak ściana i chciało mi się wymiotować..myślicie, że to normalne? ;(

Dzisiaj na szczęście idę do gina, wiem, że może za szybko bo ostatnią miesiączke miałam 17.10, ale ja to jestem tym panikary i wolę wszystko szybciej sprawdzić, wypytać się i wtedy w grudniu ponownie się wybrać [emoji9]
Miłego dnia dla Was!
Jedna panikara wita druga. Ja rowniez mam dzis wizyte [emoji846] i mam mnostwo pytan do lekarza, podobnie z tym podbrzuszem

reklama
Ból w podbrzuszu jest normalny przy tym etapie ale mój gin kazał mi robić od razu progesteron i miałam za niski, duphaston i jest już o niebo lepiej

Dziewczyny czuje sie jakbym umierala...
Mam okropne mdlosci, wymiotuje nawet po jednym lyku wody, czuje sie po prostu wykonczona :/ macie jakies sposoby na te mdlosci? bo ja juz ledwo funkcjonuje

Milego dnia :*

reklama
Co się stało bo jestem nowa
Ogólnie mam ciężki okres, dzieciaki non stop chorowały. Po wczorajszej wizycie u alergologa okazało się że były fatalnie prowadzone przez naszego pediatrę. Bardzo dużo niepotrzebnych leków i sterydów. Jeszcze w tym miesiącu mamy do wymiany piecyk - koszt masakryczny. Już czekam do końca roku, bo w tym same wydatki. Do tego niezbyt dobrze się czuję, ciągle mam mdłości.

Do góry