reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Dobrze ze internet nie przenosi wirusów przeziębienia bo już wszystkie bylibyście załatwione. Witam się i ja. Leżę pod kocem i mnie telepie. Zatoki zawalone, życ się odechciewa. Jak do wieczora będzie tak do dupy to lekarz.

Na wzdęcia na bank można brać espumisan - mówiła mi to w poniedziałek gin.
Co do zaparć to myśle ze można czopek glicerynowy ale tu sprawdź.

Locala daj nam znać jak wyglada sytuacja...

Natalia dla mnie zeszły rok był taki straszny, same poważne choroby w rodzinie i problemy finansowe. Głowa do góry!

Paulina co grzeszysz od rana ;) przed ciąża to bym to ciasto na raz wcągnela a teraz nie wiem czy to przez nią właśnie czy przez przeziębienie ale patrzeć na słodkie nie mogę. Jedyne co to banany i kiwi.
Wlasnie dziewczyny jedzcie to kiwi. Ono nie dość ze działa super na perystaltykę jelit to jeszcze jest bardzo wskazane w ciąży.

Suri dzień dobry. Co na pokładzie ?

to kiwi naprawdę działa :D tez miałam problemy z zaparciami i jem codziennie 2-4 kiwi i już problemy zniknęły ;) wiec chyba serio coś w tym jest

Witajcie,
Dzięki Paulina za zdjęcie - zjeść nie mogę to sobie chociaż popatrzę :p Ja za to pozdrawiam Was znad niepysznej lekkostrawnej kanapki, która mi już uszami wychodzi :p

Kasiaparasia - kuruj się koniecznie, a jak się nie uda to lekarz. Niewiele w ciąży można brać, ale może uda się jakoś przyspieszyć leczenie.

Ja dziś miałam rano badania krwi. Nawet szybko poszło, ale w drodze do domu zaczęło mnie mdlić z głodu. Większość wyników już jest i raczej w normie. Jeszcze czekam na wirusowe i będę miała komplet dla mojej gin.

Od miesięcy mamy na dziś zaklepane bilety do kina. Niestety seans odbywa się w porze mojej drzemki więc... dobrze, że w tym kinie mają wygodne fotele hehe :)
Poza tym już prawie weekend i kolejny tydzień można odhaczyć.

Powodzenia na dzisiejszych wizytach - pochwalcie się wynikami. I przestańcie się obawiać na zapas. To dopiero początek, wszystko jeszcze przed nami, więc trzeba sobie zostawić energię na później.

Cześć Kasiaparasia, Kazumi i Paulina
U mnie ok.
Nie chce mi się już tu przychodzić i czytać tych narzekam ciągłych. Jestem oazą spokoju, jak mnie boli to dobrze, jak nie boli też dobrze. Mam mdłości - super, nie mam - też super. Ciągnie mnie podwozie i cycki mi urosły. Cieszę się bardzo bo jestem w ciąży.
Nie czytam internetow i nie szukam sobie chorób.

Miłego dnia wszystkim życzę.
pa

Załączniki

• anaketon-krople-30-ml.jpg
    anaketon-krople-30-ml.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 42
Dobrze ze internet nie przenosi wirusów przeziębienia bo już wszystkie bylibyście załatwione. Witam się i ja. Leżę pod kocem i mnie telepie. Zatoki zawalone, życ się odechciewa. Jak do wieczora będzie tak do dupy to lekarz.

Na wzdęcia na bank można brać espumisan - mówiła mi to w poniedziałek gin.
Co do zaparć to myśle ze można czopek glicerynowy ale tu sprawdź.

Locala daj nam znać jak wyglada sytuacja...

Natalia dla mnie zeszły rok był taki straszny, same poważne choroby w rodzinie i problemy finansowe. Głowa do góry!

Paulina co grzeszysz od rana ;) przed ciąża to bym to ciasto na raz wcągnela a teraz nie wiem czy to przez nią właśnie czy przez przeziębienie ale patrzeć na słodkie nie mogę. Jedyne co to banany i kiwi.
Wlasnie dziewczyny jedzcie to kiwi. Ono nie dość ze działa super na perystaltykę jelit to jeszcze jest bardzo wskazane w ciąży.

Suri dzień dobry. Co na pokładzie ?
Zakupy zmęczyły a tak mi się chciało kawy z jakimś syropem dyniowymi 😊
Ja dlatego przestałam czytać cokolwiek na internecie bo z moim stresowanirm się to już dawno bym na łeb dostała.
Kiwi nie jem gorzko mi po nim strasznie.
Ale ja do toalety na 2 latam co chwile. Ale codziennie rano wypijam szklankę wody i koktajl zielony .
I znowu smaka mi nie zrobilas [emoji39] jestem uczulona na jablka wiec slinka nie cieknie [emoji16]
😂😂😂😂 I dobrze bo szału wcale nie była ta szarlotka. Starego sernik z musem lepszy 🤷🏻‍♂️

Suri a na tamtej fb grupie nie ma narzekań?
Fakt, że dużo tu tego, strachu i obawy ale chyba po to jest takie forum ;) wydaje mi się że, te pierwsze tygodnie są takie „panikarskie”

My właśnie piszemy listy do Św. Mikołaja.
Moja młoda jest fanką Szczerbatka i zbiera całą kolekcje :)

Za oknem u nas szaro i ponuro. Idealna pogoda żeby bez wyrzutów kanapować :)

Paulina natchnęłaś mnie z tymi prezentami. Chyba posiedzę w necie i pozamawiam już coś, bo byłam w zeszłym tyg w galerii i już
Sie tłumy zwalają.

Suri a na tamtej fb grupie nie ma narzekań?
Fakt, że dużo tu tego, strachu i obawy ale chyba po to jest takie forum ;) wydaje mi się że, te pierwsze tygodnie są takie „panikarskie”

My właśnie piszemy listy do Św. Mikołaja.
Moja młoda jest fanką Szczerbatka i zbiera całą kolekcje :)

Za oknem u nas szaro i ponuro. Idealna pogoda żeby bez wyrzutów kanapować :)

Paulina natchnęłaś mnie z tymi prezentami. Chyba posiedzę w necie i pozamawiam już coś, bo byłam w zeszłym tyg w galerii i już
Sie tłumy zwalają.

U nas listy napisane i całe szczęście jakiś większych wymagań dziewczyny nie maja .
Ja jak mam jechać do galerii to szlag mnie trafia.
Młodej szukamy czegoś z kucykami pony na Mikołaja. Starszej nie będzie bo u ojca wiec jej się skumuluje pod choinkę :)

Jak znajdziesz coś fajnego daj znać ... ja już powoli kupuje wszystko co świąteczne. U nas fajnie bo i action mamy i dealz wiec można wychaczyc świetne rzeczy

reklama
Kasia no właśnie jest i jakoś mnie to męczy :/ no jakiś taki mam czas widocznie. Masz rację, po to jest to forum. To ja muszę odpocząć od tego.

A. co ze szczerbatkiem? ja chce córci kupić na allegro strój Szczerbatka 😍 myślę że się zesra z radości :D bo co rusz muszę jej robić a to maskę a. to skrzydla, ogon. Z papieru to szybko się rozlatuje, a strój kupię to będzie i będzie. i Jeszcze widziałam taka spora maskotka Szczerbatka.

Wogole to ona to się nie szczypie z życzeniami. Mega pudło klocków kliksow, konsola PS4 z. jakimiś strzelankami bo grała u koleżanki i ona też takie chce. Jakieś. laboratorjum do robienia Slimów czy coś.
***** 🤦‍♀️ od czerwca. powinnam zacząć zbierać kasę

Do góry