montek.87
Fanka BB :)
I znowu smaka mi nie zrobilas [emoji39] jestem uczulona na jablka wiec slinka nie cieknie [emoji16]Pozdrawiam z pysznej kawki i mega jabłecznika [emoji3590]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I znowu smaka mi nie zrobilas [emoji39] jestem uczulona na jablka wiec slinka nie cieknie [emoji16]Pozdrawiam z pysznej kawki i mega jabłecznika [emoji3590]
Dobrze ze internet nie przenosi wirusów przeziębienia bo już wszystkie bylibyście załatwione. Witam się i ja. Leżę pod kocem i mnie telepie. Zatoki zawalone, życ się odechciewa. Jak do wieczora będzie tak do dupy to lekarz.
Na wzdęcia na bank można brać espumisan - mówiła mi to w poniedziałek gin.
Co do zaparć to myśle ze można czopek glicerynowy ale tu sprawdź.
Locala daj nam znać jak wyglada sytuacja...
Natalia dla mnie zeszły rok był taki straszny, same poważne choroby w rodzinie i problemy finansowe. Głowa do góry!
Paulina co grzeszysz od rana przed ciąża to bym to ciasto na raz wcągnela a teraz nie wiem czy to przez nią właśnie czy przez przeziębienie ale patrzeć na słodkie nie mogę. Jedyne co to banany i kiwi.
Wlasnie dziewczyny jedzcie to kiwi. Ono nie dość ze działa super na perystaltykę jelit to jeszcze jest bardzo wskazane w ciąży.
Suri dzień dobry. Co na pokładzie ?
To ja muszę zaczac jeść bo doszło zatwardzenieto kiwi naprawdę działa tez miałam problemy z zaparciami i jem codziennie 2-4 kiwi i już problemy zniknęły wiec chyba serio coś w tym jest
Można brać w ciąży ja je mam.A pamietasz jak sie nazywaja? I czy mozna je w ciazy zazywac?
Zakupy zmęczyły a tak mi się chciało kawy z jakimś syropem dyniowymiDobrze ze internet nie przenosi wirusów przeziębienia bo już wszystkie bylibyście załatwione. Witam się i ja. Leżę pod kocem i mnie telepie. Zatoki zawalone, życ się odechciewa. Jak do wieczora będzie tak do dupy to lekarz.
Na wzdęcia na bank można brać espumisan - mówiła mi to w poniedziałek gin.
Co do zaparć to myśle ze można czopek glicerynowy ale tu sprawdź.
Locala daj nam znać jak wyglada sytuacja...
Natalia dla mnie zeszły rok był taki straszny, same poważne choroby w rodzinie i problemy finansowe. Głowa do góry!
Paulina co grzeszysz od rana przed ciąża to bym to ciasto na raz wcągnela a teraz nie wiem czy to przez nią właśnie czy przez przeziębienie ale patrzeć na słodkie nie mogę. Jedyne co to banany i kiwi.
Wlasnie dziewczyny jedzcie to kiwi. Ono nie dość ze działa super na perystaltykę jelit to jeszcze jest bardzo wskazane w ciąży.
Suri dzień dobry. Co na pokładzie ?
I dobrze bo szału wcale nie była ta szarlotka. Starego sernik z musem lepszyI znowu smaka mi nie zrobilas [emoji39] jestem uczulona na jablka wiec slinka nie cieknie [emoji16]
Suri a na tamtej fb grupie nie ma narzekań?
Fakt, że dużo tu tego, strachu i obawy ale chyba po to jest takie forum wydaje mi się że, te pierwsze tygodnie są takie „panikarskie”
My właśnie piszemy listy do Św. Mikołaja.
Moja młoda jest fanką Szczerbatka i zbiera całą kolekcje
Za oknem u nas szaro i ponuro. Idealna pogoda żeby bez wyrzutów kanapować
Paulina natchnęłaś mnie z tymi prezentami. Chyba posiedzę w necie i pozamawiam już coś, bo byłam w zeszłym tyg w galerii i już
Sie tłumy zwalają.