Lola94
Fanka BB :)
A pamietasz jak sie nazywaja? I czy mozna je w ciazy zazywac?Kropelki w aptece można kupić na mdłości i wymioty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A pamietasz jak sie nazywaja? I czy mozna je w ciazy zazywac?Kropelki w aptece można kupić na mdłości i wymioty
Pierwsza zasada zdrowia psychicznego nie czytamy w necie teraz medytacja zajęcie glowy czyms innym..... I tak ja wiem ze łatwiej powiedzieć jak zrobićZa tydzień mam wizytę u innego lekarza, czekam jak na szpilkach. Już się tyle naczytałam na internecie, że tylko mam stresa.
Oj ten rok mam naprawdę mega wydatkowy. Cieszę się że już się kończyPierwsza zasada zdrowia psychicznego nie czytamy w necie teraz medytacja zajęcie glowy czyms innym..... I tak ja wiem ze łatwiej powiedzieć jak zrobić
Tak do ginekologa iść i powiedzieć o problemie, mi przepisał czopki czuje się o niebo lepiej nie wymiotuje , a wymiotowalam po każdym posiłku i z tad mógł powstać mi w macicy krwiak tak mówił lekarz . Miałam iść w poniedziałek do lekarza, ale przepisalam się na dziś bo już mi się skończyły a boję się po prostu, że mi wróci, mi nic nie pomagało herbatki z imbirem nawet kupiłam gumy pregna vorm i nic zero poprawy .Dziewczyny czuje sie jakbym umierala...
Mam okropne mdlosci, wymiotuje nawet po jednym lyku wody, czuje sie po prostu wykonczona :/ macie jakies sposoby na te mdlosci? bo ja juz ledwo funkcjonuje
Milego dnia :*
Cos w tym jest. Jak nie czytam czuje sie spokojniejsza.Pierwsza zasada zdrowia psychicznego nie czytamy w necie teraz medytacja zajęcie glowy czyms innym..... I tak ja wiem ze łatwiej powiedzieć jak zrobić[emoji51]
Ja wizyte mam dzis prywatna a we wtorek ide na poszpitalna. Tez sie naczytalam jak lezalam w szpitalu...Za tydzień mam wizytę u innego lekarza, czekam jak na szpilkach. Już się tyle naczytałam na internecie, że tylko mam stresa.
Ten internet bardziej szkodzi niż pomaga. Ponoć nie zdarza się dwa razy puste jajo, a ja już takie zaliczyłam. No nic, pozostaje czekać. Trzymam kciuki za Twoją wizytęCos w tym jest. Jak nie czytam czuje sie spokojniejsza. Ja wizyte mam dzis prywatna a we wtorek ide na poszpitalna. Tez sie naczytalam jak lezalam w szpitalu...
No nic nie pozostaje jak Cię teraz opieprzyć za narobienie smakaPozdrawiam z pysznej kawki i mega jabłecznika ❤