Gusia 2106
Fanka BB :)
Witam CięWow naprawde[emoji847][emoji123][emoji178]
Dzisiaj niedziela, 5.20 pobudeczka bo ...nie wiem czemu :/ Nie mogę też spać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam CięWow naprawde[emoji847][emoji123][emoji178]
Jesteś dla mnie bohaterką, ja tak zaczynałam z moim chłopakiem, po roku rzuciliśmy wszystko i wyjechaliśmy razem. Jesteśmy już 7 lat.Szacunek dLa was skoro tylko weekend dLa was
Cześć Oleńko,Całą noc miałam plamienia (brązowe, widoczne na papierze przy podtarciu). Miała któraś z Was tak? Muszę dziś znaleźć lekarza, który wypisze mi skierowanie na luteinę dopochwowo :/
Tak nie do końca. Mam jakiegoś krwiaka w macicy i boję się, lekarz powiedział mi że to od częstych wymiotow może być, mam tylko leżeć i następną wizytę mam 25.11 zamiast duphastonu dał mi luteine .Wszystko ok?
Pracuje w żłobku. Czasem jest tyle tęsknoty za rodzicem i tyle płaczu że serce ściskaAle to trzylatki nosicie w przessxkolu dlaczego nosza?
Ja tak miałam 3 tygodnie temu. Najpierw dzwne brudzenie, potem brązowa krew na papierze. Nie chcialam jechac na IP wiec obdzwonilam wszystkich ginekologów w miescie, ale juz bylam zrezygnowana bo kazdy chcial mnie przyjac nastepnego dnia dopiero i mialam pojechac na to IP, ale się trafił jeden, a raczej zona ginekologa do którego dzwonilam(tez lekarka) która mnie przyjela i biorę luteinę i duphaston. Jest w porządku[emoji6].Całą noc miałam plamienia (brązowe, widoczne na papierze przy podtarciu). Miała któraś z Was tak? Muszę dziś znaleźć lekarza, który wypisze mi skierowanie na luteinę dopochwowo :/
U mnie były papieroski przed, popalalam miętuska, jak tylko się dowiedziałam od razu przestałam. W wakacje przytyłam 5 kg i od lipca do teraz kolejne 5 wiec +10kg zawsze 50kg teraz 60 i mam nadzieję ze nie dojdę do 100Hej Dziewczyny. Jak tam nocka minęła? Ja czytałam książkę do 12 w nocy. A po 6 obudziła mnie młoda. Widziałam że pisałyście o wadze ja mam 155 wzrostu i 58kg mam nadzieję że dużo nie przytyje dlatego że w pierwszej gdy większości leżałam do porodu szłam z 84kg zdecydowanie ciężko mi było zgubić kg a że były pewne problemy zdrowotne to stresowo zajadałam i dowaliłam na 86kg. Uwielbiam słodycze i to mnie gubi niestety. Muszę jakoś się pilnować.. Tylko to takie trudne odmówić sobie całej czekolady czy mega kawałka jakiegoś ciasta