reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Ja tak miałam 3 tygodnie temu. Najpierw dzwne brudzenie, potem brązowa krew na papierze. Nie chcialam jechac na IP wiec obdzwonilam wszystkich ginekologów w miescie, ale juz bylam zrezygnowana bo kazdy chcial mnie przyjac nastepnego dnia dopiero i mialam pojechac na to IP, ale się trafił jeden, a raczej zona ginekologa do którego dzwonilam(tez lekarka) która mnie przyjela i biorę luteinę i duphaston. Jest w porządku[emoji6].
Hejki, jaką dawkę luteiny przyjmujesz?

reklama
Cześć Oleńko,
Udaj się jak najszybciej do lekarza.
Doświadczyłam plamien tylko raz, właśnie w pierwszej ciąży której nie donosiłam. Nie oznacza to aczkolwiek że w Twoim przypadku może coś nie wyjść. Nie stresuj się tylko znajdź jakaś placówkę która Cię przyjmie i potwierdzi że jest wszystko okej
Masz jakieś inne dolegliwości?
Trzymam kciuki za Was.

Brzuch boli jak na okres. Byłam już u lekarza, dostałam luteinę dopochwowo i nospe, mam nadzieję, że pomoże :(

Hej dziewczyny
My już tez na nogach . Byłam pewna ze młoda dłużej pospi.
Małżonek zrobił pyszne sniadanko - owsiankę z malinami i zielony koktajl.
Ja się nawet wysoapalm ale w nocy okropnie mnie suszyło i zaczyna mnie kręcić w kolanach

Jakie plany na dzisiaj?

Hej dziewczyny
My już tez na nogach . Byłam pewna ze młoda dłużej pospi.
Małżonek zrobił pyszne sniadanko - owsiankę z malinami i zielony koktajl.
Ja się nawet wysoapalm ale w nocy okropnie mnie suszyło i zaczyna mnie kręcić w kolanach

Jakie plany na dzisiaj?
Hejko :) Ja również dostałam śniadanie pod buźkę :D kupa śmiechu :D jajecznicę i pieczywo z plastrem pieczonej karkówki :D hah cóż mogłam zrobić :D

Kobitki kochane.
Jak już wcześniej pisałam pierwszym razem mi nie poszło.
Teraz czekam na te serduszko.
Następnie nadanie 29.11
Pracuje jako kierownik magazynu. Mam pod sobą 20 osób którymi kieruje i w zależności od produkcji są dni kiedy brakuje mi towaru na wysyłkę co liczy się z e stresem i ciulowymi rozmowami z klientami.
Nie wiem co mam robić względem szefa.
Czy Waszym zadaniem powinnam mu powiedzieć na tym etapie kiedy sama nie jestem niczego pewna? Być może trochę mnie odciąży. Czy może powinnam ścisnąć poslady i poczekać. Najgorsze jest te współczucie innnych osób gdy coś nie pójdzie :(

reklama
To dziś niedziela jajkowa😜 bo ja na śniadanie zrobiłam sobie 3 jaja na miękko dwie kromki pieczywa. A teraz gotuje sobie ryż z warzywami będzie na obiad i jutro do pracy.

Do góry