reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Raczej jak anorektyczka. Zawsze bylam chuda. Od dziecka sluchalam ze chude to paskudne, babcie, dziadek, rodzice, kuzynostwo, ciotki, wujowie, wszyscy za dziecka moje bycie chuda kwitowali w taki sposob ze uszkodzili mi psychike i teraz jako dorosla kobieta czuje sama do siebie wstret i obrzydzenie ze jestem jaka jestem a za nic nie moge przytyc bo poprostu tak mam :(

Witaj w klubie, ale Mozemy zrec 🤣🤣

Umi ja w pierwszej ciąży przytyłam 20kg.
Teraz nie mogę do tego dopuścić...

Ale mam dziś dzień leniwca. No tylko obiad zrobiłam a tak to cały czas leżę...
nawet mi się tv nie chce oglądać ani nic czytać... tylko leżeć. Moja córcia przeziębiona na całego ale ona jest taka kochana, że jak jej mówię ze tez się zle czuje to potrafi się sama sobą zając :)

Ja pbydwue ciaze po 29 z tym ze mam zawsze malo kg przed ciaza plus wzrost wychodzi na to ze te 98 kg wygladalam dobrze;)

reklama
Do góry