Mmag18 gratuluje stópek[emoji173]
Pola tych schematów jest tyle że trudno ogarnąć, ja mam już chyba ze 4 w domu w ulotkach[emoji23]
Misia Wow ile snu[emoji7] ciekawe czy kiedyś doczekam [emoji23]
Mumusia ja też śpię kiedy się da, chociaż moja ma przerwy w nocy 2-4 godzinne więc mam lepiej. Ja zauważyłam że moja jak się obudzi po półtorej to wystarczy ja minutę kolysac i śpi dalej bez cyca. Gdzieś czytałam że jak się dziecko budzi tak często to co drugi raz nie karmić tylko utulic i się przyzwyczai i zje więcej za jednym razem.
ogromnie Ci dziękuję za post od dietetyka!!!! Bardzo bardzo bardzo![emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Monti ja myślałam o kaszkach helpa, też podobno fajne
ale słaby wybór tych podstawowych
Mojej dalam butle z wodą tak dla spróbowania i traktuje butle jak gryzak[emoji58]
Karuzela fakt że przy kp każdy dzień może być zupełnie inny (niespodziewanie), ale mimo to nie zrezygnowalabym [emoji173]
OLA fajnie że się unormowala kupa na tym hippie. Może bąki też miną.
Inka zdrówka dla was
biedactwo
OLA w byłam wczoraj u pediatry, Agatka w miesiąc przybrała po 92,5g tygodniowo więc też malutko. Ale mamy się nie martwić i karmic dalej.
Emol o właśnie fajnie że wrzucilas sklad.
Współczuję wam tych tekstów ze strony mamy/tesciowej. Moja mi nic nie mówi na szczęście ale ona nie z takich
nawet w zartach tak nie mowi. Prędzej jakieś stare ciotki ale to się rzadko widzimy
Moja mama mnie dowartosciowuje w byciu mama
Linoone u mnie to samo z butla, bawi się nią jak gryzakiem[emoji23]
Dobrze że masz fajne mamy
Ewella może to faktycznie ząbki?
Jak badanie moczu?
Maziajka no i pięknie masz rozszerzoną dietę, zazdroszczę
u mnie długa droga
Patuszka gdzie można kupić taka zabawke? Nazywa się to jakos?
Ja już mam połowę prezentów zapakowana[emoji16]wczoraj zakupiłam resztę wiec jest w koncu wszystko!
Ja mam szczeniaczki uczniaczka, To ulubiona interaktywna zabawka Agatki [emoji173]
Aniek może to tylko skok i jej w koncu przejdzie to spanie.. Życzę Ci tego:*
Chybra jak u lekarza?
Madzik87 dziś już bez migreny?
Poranna burza róbcie tak żebyście to wy czuli się szczesliwi
)
Pola super Ci idzie wprowadzanie
Ojej zdrówka dla starszej!
Abed współczuję pobudek
mi wczoraj pediatra powiedziała że mogę już nie karmić w nocy, możemy wprowadzić dłuższy sen.. taaaa jak? Dobre
Mumusia gdzie kupiłaś te worki? Ja do tej pory kupowałam w ikea ale droższe są
Pola powodzenia z kolanem
oby pomogly
My byliśmy u pediatry wczoraj, Agatka waży 6720[emoji173] mój babelek[emoji7]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom