Emol, swietnie wlosy[emoji108] bardzo ładnie wyglądasz!
Pumelova, 150cm na początek wystarczy[emoji6]w przyszłym roku zaszalejesz z choinka[emoji12]
Kasia, tez podawać kaszkę ryżowa i kukurydziana. Od jakiej ilości zaczęłaś na początku? Do butelki czy łyżeczka?
Pumelova, wszyscy jesteśmy ludźmi i każdemu zdarza się gorszy dzień, zarówno nam jak i naszym maluszkom[emoji4]a Ty jesteś najlepsza mama jaka Twoja córka mogła sobie wymarzyć[emoji1320]
Abed, u nas tez lekarka zaleciła rozszerzanie diety od warzyw. Owoce jako deser i w niedużej ilości, a warzywa przede wszystkim. Do tego kaszki bezglutenowe i w naszym przypadku mięsko po 6 miesiącu, najlepiej królik, kaczka, gęś lub indyk.
Mała próbowała warzyw i mam już kaszki troszkę dać by się przyzwyczajala do innej konsystencji i smaku.
My tez bezglutenowe, póki co mam ryżowa i kukurydziana.
Agniesia, moja chodzi na przede wszystkim na wstecznym i okrężnym[emoji23] skubana się nauczyła i zasuwa do tylu[emoji23]
Misia, tez na początku tak zareagowałam na krzyk, teraz już wiem ze bawi się swoim głosem i sprawdza jego mozliwosci[emoji16]
Aha, przede wszystkim ciagle musiała mieć coś pod kolanami by odciążyć miednice, biodra i barki (przy mocnych plecach wyginała się w luk, raczki szły do tylu i nie mogła chwytać zabawek przed sobą). Do tego zabawki powieszone na gumce na wysokości rak, by mogła je chwytać obiema rączkami i przyciągać do siebie. Nie miałam rozpisanych konkretnych ćwiczeń tylko takie ogóle które miałyśmy robić w ramach zabawy.
Ta kule poleciła neurolog i to był strzał w 10!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom