Kasiulka refluks tez mam w ciazach niestety może to z tego taka zgaga inniejsza.
Ooo do 18 to faktycznie trochę czasu, zleci tak czy inaczej to już dziś.
Alex przez y to ang pisane. My nie możemy się zdecydować czy z a czy z e plys pisane y, nie jak 'siostrzyczka' ei.
Jeszcze jest Leylah.. Ale dziwne, sąsiadki córa się tak nazywa.
Sara bardzo luźne jest, jak mówisz będzie łatwo przyswajalne tu i tam.
Aga odpoczelas??
Ale masz kadrowa
Zajadasz?
U mnie wstręt do słodkiego jeju..
AIM tu nic nie pisze. Odpowiem tez kiedy będę chciała, wiec sama za dużo nie powie. Chyba ze spamowac mnie zacznie hihu.
Kika gratki kopniaczkow, to najpiękniejsze w ciąży
Paalina na pewno sami zrobicie coś ekstra, wiele nie trzeba by był jakiś efekt.
Wendy jeśli tylko jakaś s,maczna masz pod ręką to szamaj
Oo doczytałam, że jabluszkowe ciasto. I na zdrowie.
Truskawka zdrówka dla synka!! Mi się podobało jeszcze Melania póki Trump nie wygrał
Maziajka powodzenia u denrysty i miłego domalowywania.
Liluli mebli na szczęście nie wymieniam, mam stałe, zwykle w sumie typowych nie mam nawet.
Megan będzie co nadrabiać
Tęczowa wypoczniesz w pl po tej całej robocie, nie dziwie sie, że chcesz teraz tak dla meza wszystko co najlepsze. 5 dni to już mało.. Nacieszcie się sobą. Odstaw robotę jak on jest.. By cieszyć się tylko soba.
Wy wszystkie o ćwiczeniach a ja chyba od dziś odpuszczam i zostane z przysiadami. Wole pocsekac do poniedziałku co o lozysku powie.. Nie chce sie stresowac niepotrzebnie.. I tak ciągle się ruszam..
Za to.. Robie się głodna. Jak dawniej nie jadłam śniadań, tylko ala kawa i kawa tak wczoraj i dziś czuje taka pustkę i ssanie, że aż strach..
Ooo do 18 to faktycznie trochę czasu, zleci tak czy inaczej to już dziś.
Alex przez y to ang pisane. My nie możemy się zdecydować czy z a czy z e plys pisane y, nie jak 'siostrzyczka' ei.
Jeszcze jest Leylah.. Ale dziwne, sąsiadki córa się tak nazywa.
Sara bardzo luźne jest, jak mówisz będzie łatwo przyswajalne tu i tam.
Aga odpoczelas??
Ale masz kadrowa
Zajadasz?
U mnie wstręt do słodkiego jeju..
AIM tu nic nie pisze. Odpowiem tez kiedy będę chciała, wiec sama za dużo nie powie. Chyba ze spamowac mnie zacznie hihu.
Kika gratki kopniaczkow, to najpiękniejsze w ciąży
Paalina na pewno sami zrobicie coś ekstra, wiele nie trzeba by był jakiś efekt.
Wendy jeśli tylko jakaś s,maczna masz pod ręką to szamaj
Oo doczytałam, że jabluszkowe ciasto. I na zdrowie.
Truskawka zdrówka dla synka!! Mi się podobało jeszcze Melania póki Trump nie wygrał
Maziajka powodzenia u denrysty i miłego domalowywania.
Liluli mebli na szczęście nie wymieniam, mam stałe, zwykle w sumie typowych nie mam nawet.
Megan będzie co nadrabiać
Tęczowa wypoczniesz w pl po tej całej robocie, nie dziwie sie, że chcesz teraz tak dla meza wszystko co najlepsze. 5 dni to już mało.. Nacieszcie się sobą. Odstaw robotę jak on jest.. By cieszyć się tylko soba.
Wy wszystkie o ćwiczeniach a ja chyba od dziś odpuszczam i zostane z przysiadami. Wole pocsekac do poniedziałku co o lozysku powie.. Nie chce sie stresowac niepotrzebnie.. I tak ciągle się ruszam..
Za to.. Robie się głodna. Jak dawniej nie jadłam śniadań, tylko ala kawa i kawa tak wczoraj i dziś czuje taka pustkę i ssanie, że aż strach..