reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Alex_87 ciekawe piękne imiona :)
Ania023 ja też jakaś nietomna jestem byle do 15 ;)
Lilith śliczny pokoik był
misia niewa88 zdrowia kochane
Ola W. wiesz co ja tez musze popracować nad tą częścią ciała bo mi takie bułeczki zaczynają odstawać :/

Później nadrobię resztę wpisów bo produkcja obfita :D
Moje dziecię daje już o sobie znać teraz wiem już na pewno że to jego kopniaczki, milutko :)
Widzę ze większość już z was ma imiona wybrane my kiedyś z mężem przeczytaliśmy z kalendarza trochę imion i cos nam nic się nie widzi. Jak poznamy płeć to będziemy mieć łatwiej.
Dziewczyny nie chce iśc na l4 ale codziennie narzekam ze nie chce mi się wstawać rano i tak marudzę mężulkowi ;) ale wiem ze w domu jest fajnie chwile a później się tęskni za pracą przynajmniej ja tak mam.
Fajnie że nasz grupa się powiększa, będzie gorąco w lipcu :D
miłego dzionka dziewuszki :*

reklama
Hej, ja się szykuje do pracy. Tak się nie wysypiam, że czuję jak by mnie czołg przejechał. Myślę czy nie kupić Rogala ciazowego.

Paalina i Alex czy w Holandii w szpitalu mówią po angielsku? I jak położne? Bo w Polsce są okropne..
Ja dogaduje się po Holendersku..ale raczej niema problemu w różnych miejscach typu lekarz, szpital, urząd o dogadanie się po Angielsku..Wiem że w urzędzie można było prosić o polskiego tłumacza telefonicznie..niewiem jak to wygląda ze szpitalem..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej,

Nie wytrzymalam... I przy herbatce musiałam się przywitać [emoji6].

Projekt jeszcze nie został mi wysłany. Czekam do 8:00, i się o niego upomne [emoji6]

Jak tam chorowitki - lepiej?

Aim - wracając do Krakowa [emoji6]. Strasznie mało ludzi widzieliśmy w sobotni wieczór. W lokalach tłoczno, ale na zewnątrz pustki. Szwagier był w szoku [emoji1]. Tłumaczył nam to zjawisko feriami, ale sam temu nie dowierzal. Czyżby efekt smogu? [emoji6]
(Ja niestety dotleniona nim jestem na maxa [emoji19])

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Lilith sliczny pokoik!!!
Chorowitka zdrowka.
Kasiulka daj zbac po wizycie.
Pracujacym duzo sily :)
Aga zazdroszcze atrakcji ale juz zmeczenia nie koniecznie ;) ja to bym pochłonela czekoladke mmmm

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Kika - a korzystałas z motylka/agrafki ćwicząc uda?
Ja akurat gdzieś w szafie ją mam, i spróbuję się tym pobawić [emoji6]

Kasiulka - powodzenia dzisiaj [emoji3]. Ale jestem ciekawa Twojej wizyty i wymiarów Zosi [emoji5].

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

aga_k_m fajną masz kadrową :)
Wiesz co nie korzystałam nigdy z takie sprzętu, najpierw spróbuję coś sama poćwiczyć.

Aga fajna masz kadrowa i ciacho chyba pyszne np. do takiej kawki zbozowej;)
Aga w Krakowie zaczely sie ferie, korkow nie ma i ludzi tez prawie nie ma, bo wiele wyjechalo. Wczorajbyl tez ogromny smog, dlatego ludzie nie szwedali sie po ulicach tylko byli w galeriach/knajpkach czy zostali w domu:)

Dziewczyny przeziebione kurujcie sie, duzo zdrowka. Widze po wpisach, ze duzo z was walczy z zatokami. Jest bardzo fajny psikacz do nosa z tej serii dla kobiet w ciazy (moga go tez dzieciaczki stosowac). Moj zabral mi moj maz, ktory non stop ma odnawiajace sie zatoki (do nosa juz chyba psikal wszystkim co sie da;)) i powiedzial, ze jest swietny i swietnie dziala:) takze polecam:)

Lilith sliczny pokoj!:) bardzo mi sie podoba, taki stonowany, a jednak nie jest tam mdlo i kolory fajnie wspolgraja:)

Hej dziewczyny, ja dalej na feriach tyle ze młody nam sie mega rozchorował, non stop gorączka i kaszel, dobrze ze akurat na te 2 rzeczy wzięłam syrop, ale prawie cały czas w pokoju siedzimy bo nie bardzo można z nim wyjsć :/ akurat teraz sie coś musiało przyplątać ehhhh

Co do imion to sobie podsłuchuje jak ludzie mówią do swoich dzieci, wczoraj słyszałam Lidię która tez była moim typem wiec zapisane :p oprócz tego Lilia i Kamila wchodzą w grę :) syn starszy ma na imię Msteusz

Co do pokoiku to mam juz wybrane mebelki z meblika białe klasyczne, przy zamówieniu robią projekt pokoju za free wiec pewnie skorzystamy, ale podoba mi sie patent różowe ściany i jedna szara z białymi gwiazdkami. Syn ma za to żółty pokój, meble jasno żółte ze zwierzątkami i zielone zasłonki i zielony dywan oraz taki cienki kawałek ozdobnej tapetki idzie przez cały pokój ze zwierzątkami - moze kiedyś zrobię foto i wrzucę ;)

reklama
Hejka

Aga mhm uwielbiam takie ciacha!

Lilith sliczny pokioik:-)

Kasiulka kciuki zacisniete!!!

U nas imie dla dziewczynki Jagoda choc bardziej podoba mi sie Kalina( Aga K_M) ale moj nie lubi jak to mowi ruskich imion:p a jakby jednak okazal sie siurek to chyba Eryk aczkolwiek dla chlopca to moze sie zmienic.

Ja zaraz mykam do dentysty:-( a potem sprzatanie dzis druga czesc malowania!! bedzie juz koniec malowania a potem panele i montaz kuchni moze czwartek / piatek bedzie gotowe.

010igov35ye70zfx.png

Do góry