reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Martwię się, bo koleżanka jest tydzień dłużej niż ja w ciąży i ona już czuje... może też to kwestia tego, że u niej to już drugi bobas, wtedy podobno wcześniej się wyczuwa.

Karuzela super że napisałaś o warsztatach, właśnie się zapisałam i idę z moją mamą, bo z nią mieszkamy i będzie zostawać z maluchem, więc też się chętnie doszkoli :-)
Ja jestem w 18tc i tez nie czuje[emoji14]czasami mialam wrazenie ze cos sie poruszylo jak trzymalam reke na brzuchu ale tez nie wiem czy to na pewno była dzidzia[emoji14]

Jezuniu dziewczyny ponad 200 postow do przeczytania :D no nic , jem sałateczke owocową i jazda z tym :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej ja też jestem 17t1d i nie czuję, cos tam wczoraj jakies smyranie po lewej stronie poczulam ale nie wiem czy to dzidzius czy jelita ;) spokojnie czekam dalej, mamy jeszcze czas tak jak piszesz w drugiej ciąży podobno szybciej się czuje :) a za tydzień wizyta juz doczekać się nie mogę :)

Widzę, stronę z tymi zajęciami bezpieczny maluch ale nie widzę w jakich miastach się odbywają?
My chcemy się do szkoły rodzenia zapisać.

Zdrówka dla wszystkich :*

Miłego dnia :)

Ewella90 mi się wyświetliła mapka Polski, tam były kropki i wybrałam moją okolicę :-) niestety dopiero w marcu jest, ale grzecznie poczekam:-)

Zrobiłam dziś pierwszy raz w życiu ciasto czekoladowe z dżemem pomarańczowym i powiem Wam że się bardzo miło zaskoczyła :-) szybko się robi, a jeszcze szybciej znika :-)

Nika mamy watek zakupowy:-)najlepiej tam takie pytania zadawac.

Ja.juz po dentyscie:-) czekam na meza i malujemy.

Mala cos mi ostatnio leniwa musialam ja poruszac i pokopala[emoji14]nie dobra matka.

010igov35ye70zfx.png

reklama
Witam sie po dluuuuugiej nieobecnosci.
Kurcze u nas od jakiegos czasu szpital w domu, jak nie maz, to mlody, teraz i mnie dopadlo:-/ masakra jakas, ale z tego co udalo mi sie poczytac to duuuzo z Was tez choruje :-(
Byle do wiosny...
Teraz z mlodym zyjemy balem przebierancow, wycinamy i kleimy, moze wyjdzie nam cos sensownego:p
Ostatnio pani w przedszkolu powiedziala mi, ze nie daja sobie z Mlodym rady na lezakowaniu bo nie chce spac i jest niegrzeczny :-( co z tym fantem?

Do góry