Morela_87
Fanka BB :)
Hej
Truskawka a do kiedy masz brac luteine? Ja bralam do 15 tc tez mialam ciagle uplawy i Bog wie co nienawidze globulek dowcipnych...
Joanna gratuluje umowy i wizyty:-) kiedy ruszacie z remontem.Moj tez zlota raczka sam teraz remontuje.:-)
Co do szczepionek uwazam ze rodzic powinien miec wybor czy chce szczepic czy nie.Nie powinno byc nagonki i juz.
Slyszalyscie ze od 2017 nasze dzieci beda szczepione obowiazkowo na pneumo.
Co do filmow nie dla mnie La lalanad ja.lubie filmy gdzie sie zabijaja, gwalca ewentualnie jacyc psychole sa teraz wie wybieram z przyjaciolka na Split.
Ja dzis na obiad ogorkowa i racuchy z jablkami:-)
Ja też dziś ogórkowa! A na racuchy macie jakiś dobry przepis? kiepska jestem w plackachMaziajka u mnie dzisiaj identyczny obiad ogorkowa i racuchy [emoji5]
Truskawka ja mam od poczatki luteine ,uplawy mam ale bardziej takie z nierozpuszczonej tabletki.ale podobno przy lutce to normalne.
Joanna gratuluje udanej wizyty i umowy [emoji5]
Nam zostaly do umeblowania 2 pokoje i poddasze do wykonczenia. Jeden poki teraz zajmie dzieciaczek a 2 bedzie czekal na kolejne malenstwo.
Aim dobrze ze juz lepiej. Teraz odpoczywaj i nabieraj sil.
Pierogi uwielbiam [emoji39]
I na nas dwoje zawsze robie na 2 dni i do zamrozenia jak mi sie nie chce w ktorys dzien gotowac [emoji4]
Co do lekarza mam teraz tak fajnego gina pomimo ze na nfz ze nawet jesli zapomne o cos zapytac moge dzwonic do niego o kazdej porze.