reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Dziewczyny na prawde jie nakrecajmy sie nawzajem wszystkie jestesmy jeszcze na takim etapie ze nasze dziecioki maja tam kupe miejsca i ruszaja sie ale pewnie obijaja nasze narzady.Moja tez sie jeszcze dzis nie odzywala dzien do dupy to im sie nie chce.

Morela robilam na oko wyszly mi pyszne!!

2 szklanki maki
1 lyzeczka proszku do pieczenia
2 jaja
1.5 szklanki mleka
1/4 szklanki mleka
Wszystko mieszasz w misce i dodalam 1 starte jablko na grubych oczkach i 2 jablka pokrojone na malurtki plasterki.Mieszasz i smazysz ok 2 min z kazdej strony.Posypalam jeszcze cukrem pudrem u mnie sie zajadali!!
Drozdzowych tez nie lubie ..

010igov35ye70zfx.png

reklama
Link do: Moje Wypieki | Racuchy drożdżowe
Tu jest do nich link[emoji5]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Tydzien temu je robilam ake rosły krócej i rozpuscilam drozdze w cieplym mleku i wlalam do reszty wymieszalam łyzka i zostawilam az wyrosna ok godz moze. Uproscilam sprawe a i na koniec starłam jabłko .

A moj M szuka dla mnie sorbetu i nigdzie nie ma jak na zlosc wrrr a mam taka ochote[emoji20]
Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, w posiewie (17tc) wyszły mi Streptococcus agalactiae.
Moja ggin napisała mi, ze tego sie nie leczy.
Czytałam, ze w ciazy mogą byc tego nawroty, wiec po prostu leczy sie przed porodem i podaje profilaktycznie antybiotyk podczas.
Ch któraś z was to miała?
Co myślicie o leczeniu teraz?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny widze ze zaczyna sie u nas okres schizowania z powodu braku ruchow, ja jeszcze nie czuje wiec mozna powiedzieć ze mam spokojniesza głowę ale jak poczuje to wiem ze i u mnie sie zacznie to nieuniknione.
Narobilyscie mi smaka na racuchy i jutro bede robic, moja corcia je uwielbia ale nigdy nie robilam drozdzowych wiec pora wyprobowac :)
Jesli chodzi o szczepienia to ja bede szczepic.
Moje dziecko zostalo dzis u babci do wieczora a mi jakos tak cicho i smutno juz za nią tęsknie.

Dziewczyny na prawde jie nakrecajmy sie nawzajem wszystkie jestesmy jeszcze na takim etapie ze nasze dziecioki maja tam kupe miejsca i ruszaja sie ale pewnie obijaja nasze narzady.Moja tez sie jeszcze dzis nie odzywala dzien do dupy to im sie nie chce.

Morela robilam na oko wyszly mi pyszne!!

2 szklanki maki
1 lyzeczka proszku do pieczenia
2 jaja
1.5 szklanki mleka
1/4 szklanki mleka
Wszystko mieszasz w misce i dodalam 1 starte jablko na grubych oczkach i 2 jablka pokrojone na malurtki plasterki.Mieszasz i smazysz ok 2 min z kazdej strony.Posypalam jeszcze cukrem pudrem u mnie sie zajadali!!
Drozdzowych tez nie lubie ..

010igov35ye70zfx.png
A mnie wyszły jakieś takie płaskie :( i ciężko z nich tłuszcz odsączyć chociaż robiłam ręcznikiem papierowym. Chyba jednak lebiega ze mnie w tym temacie.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

reklama
Do góry