reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Dziewczyny na prawde jie nakrecajmy sie nawzajem wszystkie jestesmy jeszcze na takim etapie ze nasze dziecioki maja tam kupe miejsca i ruszaja sie ale pewnie obijaja nasze narzady.Moja tez sie jeszcze dzis nie odzywala dzien do dupy to im sie nie chce.

Morela robilam na oko wyszly mi pyszne!!

2 szklanki maki
1 lyzeczka proszku do pieczenia
2 jaja
1.5 szklanki mleka
1/4 szklanki mleka
Wszystko mieszasz w misce i dodalam 1 starte jablko na grubych oczkach i 2 jablka pokrojone na malurtki plasterki.Mieszasz i smazysz ok 2 min z kazdej strony.Posypalam jeszcze cukrem pudrem u mnie sie zajadali!!
Drozdzowych tez nie lubie ..

010igov35ye70zfx.png

reklama
Link do: Moje Wypieki | Racuchy drożdżowe
Tu jest do nich link[emoji5]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Tydzien temu je robilam ake rosły krócej i rozpuscilam drozdze w cieplym mleku i wlalam do reszty wymieszalam łyzka i zostawilam az wyrosna ok godz moze. Uproscilam sprawe a i na koniec starłam jabłko .

A moj M szuka dla mnie sorbetu i nigdzie nie ma jak na zlosc wrrr a mam taka ochote[emoji20]
Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, w posiewie (17tc) wyszły mi Streptococcus agalactiae.
Moja ggin napisała mi, ze tego sie nie leczy.
Czytałam, ze w ciazy mogą byc tego nawroty, wiec po prostu leczy sie przed porodem i podaje profilaktycznie antybiotyk podczas.
Ch któraś z was to miała?
Co myślicie o leczeniu teraz?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny widze ze zaczyna sie u nas okres schizowania z powodu braku ruchow, ja jeszcze nie czuje wiec mozna powiedzieć ze mam spokojniesza głowę ale jak poczuje to wiem ze i u mnie sie zacznie to nieuniknione.
Narobilyscie mi smaka na racuchy i jutro bede robic, moja corcia je uwielbia ale nigdy nie robilam drozdzowych wiec pora wyprobowac :)
Jesli chodzi o szczepienia to ja bede szczepic.
Moje dziecko zostalo dzis u babci do wieczora a mi jakos tak cicho i smutno juz za nią tęsknie.

Dziewczyny na prawde jie nakrecajmy sie nawzajem wszystkie jestesmy jeszcze na takim etapie ze nasze dziecioki maja tam kupe miejsca i ruszaja sie ale pewnie obijaja nasze narzady.Moja tez sie jeszcze dzis nie odzywala dzien do dupy to im sie nie chce.

Morela robilam na oko wyszly mi pyszne!!

2 szklanki maki
1 lyzeczka proszku do pieczenia
2 jaja
1.5 szklanki mleka
1/4 szklanki mleka
Wszystko mieszasz w misce i dodalam 1 starte jablko na grubych oczkach i 2 jablka pokrojone na malurtki plasterki.Mieszasz i smazysz ok 2 min z kazdej strony.Posypalam jeszcze cukrem pudrem u mnie sie zajadali!!
Drozdzowych tez nie lubie ..

010igov35ye70zfx.png
A mnie wyszły jakieś takie płaskie :( i ciężko z nich tłuszcz odsączyć chociaż robiłam ręcznikiem papierowym. Chyba jednak lebiega ze mnie w tym temacie.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

reklama
Do góry