reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Hej

Truskawka a do kiedy masz brac luteine? Ja bralam do 15 tc tez mialam ciagle uplawy i Bog wie co nienawidze globulek dowcipnych...

Joanna gratuluje umowy i wizyty:-) kiedy ruszacie z remontem.Moj tez zlota raczka sam teraz remontuje.:-)

Co do szczepionek uwazam ze rodzic powinien miec wybor czy chce szczepic czy nie.Nie powinno byc nagonki i juz.
Slyszalyscie ze od 2017 nasze dzieci beda szczepione obowiazkowo na pneumo.

Co do filmow nie dla mnie La lalanad ja.lubie filmy gdzie sie zabijaja, gwalca ewentualnie jacyc psychole sa:D teraz wie wybieram z przyjaciolka na Split.

Ja dzis na obiad ogorkowa i racuchy z jablkami:-)

010igov35ye70zfx.png

Maziajka u mnie dzisiaj identyczny obiad ogorkowa i racuchy [emoji5]

Truskawka ja mam od poczatki luteine ,uplawy mam ale bardziej takie z nierozpuszczonej tabletki.ale podobno przy lutce to normalne.

Joanna gratuluje udanej wizyty i umowy [emoji5]
Nam zostaly do umeblowania 2 pokoje i poddasze do wykonczenia. Jeden poki teraz zajmie dzieciaczek a 2 bedzie czekal na kolejne malenstwo.

Aim dobrze ze juz lepiej. Teraz odpoczywaj i nabieraj sil.

Pierogi uwielbiam [emoji39]
I na nas dwoje zawsze robie na 2 dni i do zamrozenia jak mi sie nie chce w ktorys dzien gotowac [emoji4]

Co do lekarza mam teraz tak fajnego gina pomimo ze na nfz ze nawet jesli zapomne o cos zapytac moge dzwonic do niego o kazdej porze.

xnw43e3k256g9p2p.png
Ja też dziś ogórkowa! A na racuchy macie jakiś dobry przepis? kiepska jestem w plackach :)

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

reklama
Zaufaj mi tam jest wszystko tak opisane, że nie da się zepsuć. Trzeba tylko dać im tyle czasu ile jest w przepisie. Na prawdę są doskonałe

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Z jednej strony racja, ale z drugiej kredyt jest to jednak zobowiązanie i w przypadku wydarzeń losowych np. utrata pracy zdolność finansowa do spłacania może ulec pogorszeniu. Na całe szczęście zawsze można wziąć w zastaw to co się kupiło.
Wy będziecie mieszkać w tym domku sami czy wraz z rodzicami ??

Będą z nami mieszkać moja mama i męża mama. Zresztą cały czas tak mieszkamy.

Co do obiadów, to u mnie jest dzisiaj zupa marchewkowa.

Lilith wiem, że dobrze o tym wiesz, że na tym etapie, na jakim jesteś, możesz nie odczuwać ruchów córci codziennie. Ale też bym się stresowała będąc na Twoim miejscu.
Fajnie, że masz ten detektor, na pewno Cię uspokaja, gdy słyszysz bicie serduszka.

Lilith łącze się z Tobą w schizowaniu :( Masakra jakaś, mógłby chociaż jeden z bliźniaków dać znać a Tu nic :( Siwizna totalna mi grozi :errr:

Monti, takie placki robiła mojej świętej pamięci Babcia. Uwielbiam je i przypomniałam sobie, że czas je zrobić. Dziękuję za przepis :tak:

Lilith moze masz zle dobrane szkła? Mnie raz tak okulistka zle dobrała cylindry i musiałam wymieniać nowe szkła :/ teraz bez okularów jak bez ręki, wczoraj u fryzjera musiałam zdjąć i nie widziałam jak mnie obcina :p haha
A co do ruchów to wiem ze sie denerwujesz ale masz detektor wiec jeśli serduszko bije to napewno wszystko dobrze, choć u mnie ostatnio średnio mogę namierzyć, tzn szybko mi znika tętno, a dzis to w ogóle znalazłam w innym miejscu niż zwykle wiec tez juz sobie zaczęłam wkręcać najgorsze :(

reklama
Do góry