reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Morela moze faktycznie nie masz talentu do plackow.Moje wyszly idealne i w ogole nie tluste.Ale ja to akurat do plackow mam talent:D chociaz tyle:D

010igov35ye70zfx.png

reklama
Aga, no tak! Ty miałaś wczoraj urodziny!! Wszystkiego najlepszego, dużo uśmiechu i słoneczka, ciążowego spokoju i ekspresowego rozwiązania! Sto latek Kochana :*
A tort dla Ciebie :D

Załączniki

• 20170124_121505.jpg
    20170124_121505.jpg
    991,9 KB · Wyświetleń: 57
Truskawka, w Krakowie będę oficjalnie od początku marca (zmiana szkoły przez córkę), ale dzieciaki jadą ze swoim tatą na ferie, więc ja będę od 11. lutego urzędować Kraków - Wrocław (mój K tam pracuje od pn do śr). Mam w planach się obijać, polować na wyprzedażach, chodzić po restauracjach i czytać książki. O, tak będę mieć ciężko ;) Jedyną pracą, przed którą nie ucieknę, to prasowanie stosu koszul Ukochanego, ale cóż, wzięłam go z całym dobytkiem inwentarza, nie będę się wykręcać ;) :p

zobacz na pdf może Cię coś zainspiruje ;)

SUPER dzięki za linka:)

Polecam na racuchy i nie tylko stronę moje wypieki. Tam jest przepis na takie racuchy drożdżowe niebo w gębie [emoji3]

Racuchy fajna sprawa ale ja po drożdzach mam okropną zgagę:(

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny co do ruchów to u mnie różnie ale raczej cisza...
Mam ogromną ochotę na racuchy od dawna:) naprawdę:)

Sylver - [emoji8][emoji8][emoji8]

Ojjj biedna Ty jesteś z tymi rozjazdami. Wrocław jest cudowny, także nie powinniście się nudzić [emoji6].
Na koszule już pewnie masz jakiś super sposób - także wierzę w Ciebie, że szybko uporasz sue z tym stosem [emoji6]

Wendy - [emoji8][emoji8][emoji8]

Lilith - już spokojniejsza jesteś? Sprawdzałas detektorkiem? Pewnie wszystko w porządku [emoji4]

Bulkaasia - wdech wydech [emoji5]

U mnie dzisiaj tagliatelle z kurczakiem z sosem smietanowo-serowym z czosnkiem i szpinakiem.
I oczywiście mam ochotę na racuchy [emoji14]. Ale obiecałam J zrobić naleśniki (lubię mieć już usmażone placki w lodówce, więc robię je z dnia na dzień, a później każdy smaruje je wg uznania [emoji6]), także racuchy będą w przyszłym tygodniu.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga sto lat ! Dzisiaj was nie ogarniam mnóstwo pracy ale jeszcze jutro i będzie trochę luźnej miejmy nadzieję. Jutro idę na to wizytę i aż boję się pisać coś przed. Zła jestem na siebie ale normalnie czuje przymus kąpieli w wannie (pewnie przez te bóle kręgosłupa ) staram się nie łac zbyt gorącej wody ale sama nie wiem boje się ze mogłam zaszkodzić dziecku. Ja ruchów chyba nie czuje .Za to glodna jestem cały czas więc o waszych racuchach nie czytam [emoji14]

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Potwierdzam,ja racuchy tez robie ze strony moje wypieki i wszystkie ciasta tez. I zawsze mi wszystko wychodzi. A na racuchy mam jeszcze taki przepis:
150 g maki
1 jajko
150 ml mleka
1 lyzecz.proszku do pieczenia
2 lyzecz.cukru
1/2 op.cukru waniliowego
Wszystkie skladniki wynieszac. Odstawic na 15 minut. Smazyc.

Lilith napewno wszystko jest dobrze i malutka odpoczywa. Nie denerwuj sie [emoji8]

Aga sto lat [emoji320][emoji512]

xnw43e3k256g9p2p.png

Morela moze faktycznie nie masz talentu do plackow.Moje wyszly idealne i w ogole nie tluste.Ale ja to akurat do plackow mam talent:D chociaz tyle:D

010igov35ye70zfx.png
No cóż dziewczynki nie można być we wszystkim najlepszą :D Choć moja córka się zajada tymi racuchami płaskimi - może nie są takie złe :)

Za to z ogórkowej jestem dumna :D

Aga kochana dużo zdrówka, spóźnione ale szczere - najlepszości i szczęśliwego rozwiązania! :* :*

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

reklama
Do góry