reklama
sylver80
Fanka BB :)
sylver80
Truskawka, w Krakowie będę oficjalnie od początku marca (zmiana szkoły przez córkę), ale dzieciaki jadą ze swoim tatą na ferie, więc ja będę od 11. lutego urzędować Kraków - Wrocław (mój K tam pracuje od pn do śr). Mam w planach się obijać, polować na wyprzedażach, chodzić po restauracjach i czytać książki. O, tak będę mieć ciężko Jedyną pracą, przed którą nie ucieknę, to prasowanie stosu koszul Ukochanego, ale cóż, wzięłam go z całym dobytkiem inwentarza, nie będę się wykręcać
No tak Aga pisalas juz kiedys ze ty styczniowa dziołcha jestes sto lat sto lat spokojnej ciaży spełnienia marzeń ... [emoji8]
A tort taki pikny od Sylver to ode mnie kwiatki [emoji6][emoji8]
Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
A tort taki pikny od Sylver to ode mnie kwiatki [emoji6][emoji8]
Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
Tymuniek
zobacz na pdf może Cię coś zainspiruje
SUPER dzięki za linka
Polecam na racuchy i nie tylko stronę moje wypieki. Tam jest przepis na takie racuchy drożdżowe niebo w gębie [emoji3]
Racuchy fajna sprawa ale ja po drożdzach mam okropną zgagę
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny co do ruchów to u mnie różnie ale raczej cisza...
Mam ogromną ochotę na racuchy od dawna naprawdę
Sylver - [emoji8][emoji8][emoji8]
Ojjj biedna Ty jesteś z tymi rozjazdami. Wrocław jest cudowny, także nie powinniście się nudzić [emoji6].
Na koszule już pewnie masz jakiś super sposób - także wierzę w Ciebie, że szybko uporasz sue z tym stosem [emoji6]
Wendy - [emoji8][emoji8][emoji8]
Lilith - już spokojniejsza jesteś? Sprawdzałas detektorkiem? Pewnie wszystko w porządku [emoji4]
Bulkaasia - wdech wydech [emoji5]
U mnie dzisiaj tagliatelle z kurczakiem z sosem smietanowo-serowym z czosnkiem i szpinakiem.
I oczywiście mam ochotę na racuchy [emoji14]. Ale obiecałam J zrobić naleśniki (lubię mieć już usmażone placki w lodówce, więc robię je z dnia na dzień, a później każdy smaruje je wg uznania [emoji6]), także racuchy będą w przyszłym tygodniu.
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Ojjj biedna Ty jesteś z tymi rozjazdami. Wrocław jest cudowny, także nie powinniście się nudzić [emoji6].
Na koszule już pewnie masz jakiś super sposób - także wierzę w Ciebie, że szybko uporasz sue z tym stosem [emoji6]
Wendy - [emoji8][emoji8][emoji8]
Lilith - już spokojniejsza jesteś? Sprawdzałas detektorkiem? Pewnie wszystko w porządku [emoji4]
Bulkaasia - wdech wydech [emoji5]
U mnie dzisiaj tagliatelle z kurczakiem z sosem smietanowo-serowym z czosnkiem i szpinakiem.
I oczywiście mam ochotę na racuchy [emoji14]. Ale obiecałam J zrobić naleśniki (lubię mieć już usmażone placki w lodówce, więc robię je z dnia na dzień, a później każdy smaruje je wg uznania [emoji6]), także racuchy będą w przyszłym tygodniu.
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
luandzia1
Entuzjast(k)a
Aga sto lat ! Dzisiaj was nie ogarniam mnóstwo pracy ale jeszcze jutro i będzie trochę luźnej miejmy nadzieję. Jutro idę na to wizytę i aż boję się pisać coś przed. Zła jestem na siebie ale normalnie czuje przymus kąpieli w wannie (pewnie przez te bóle kręgosłupa ) staram się nie łac zbyt gorącej wody ale sama nie wiem boje się ze mogłam zaszkodzić dziecku. Ja ruchów chyba nie czuje .Za to glodna jestem cały czas więc o waszych racuchach nie czytam [emoji14]
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Potwierdzam,ja racuchy tez robie ze strony moje wypieki i wszystkie ciasta tez. I zawsze mi wszystko wychodzi. A na racuchy mam jeszcze taki przepis:
150 g maki
1 jajko
150 ml mleka
1 lyzecz.proszku do pieczenia
2 lyzecz.cukru
1/2 op.cukru waniliowego
Wszystkie skladniki wynieszac. Odstawic na 15 minut. Smazyc.
Lilith napewno wszystko jest dobrze i malutka odpoczywa. Nie denerwuj sie [emoji8]
Aga sto lat [emoji320][emoji512]
150 g maki
1 jajko
150 ml mleka
1 lyzecz.proszku do pieczenia
2 lyzecz.cukru
1/2 op.cukru waniliowego
Wszystkie skladniki wynieszac. Odstawic na 15 minut. Smazyc.
Lilith napewno wszystko jest dobrze i malutka odpoczywa. Nie denerwuj sie [emoji8]
Aga sto lat [emoji320][emoji512]
Morela_87
No cóż dziewczynki nie można być we wszystkim najlepszą Choć moja córka się zajada tymi racuchami płaskimi - może nie są takie złeMorela moze faktycznie nie masz talentu do plackow.Moje wyszly idealne i w ogole nie tluste.Ale ja to akurat do plackow mam talent chociaz tyle
Za to z ogórkowej jestem dumna
Aga kochana dużo zdrówka, spóźnione ale szczere - najlepszości i szczęśliwego rozwiązania! :* :*
reklama
Mumusia_Muminka
Ja robiłam przepis na racuchy, gdzie dodawało się sody. Orłem w kuchni nie jestem, ale zawsze wyszły. Może ta soda pomoże ??