Julia niezła obietnica noworoczna tez mam wrażenie ze dużo osób obcych nas czyta. Zresztą pojawiają się wpisy raz na czas ze czytają stąd ja uciekam na fb ale chętnie przejdę na jakieś ukryte forum. Tu niestety żałuję że nawet zdj dawałam bo z poziomu Google bez logowania do bb można oglądać nasze dzieciaki i nie wiadomo kto te zdjęcia kopiuje ... :/
reklama
julia2s
Fanka BB :)
Zaczynam tworzyć. https://lipcowemamy2015.fora.pl/ zobaczymy co z tego wyjdzie, bo to moj debiut hihi
julia2s
Zrobiłam tak, że tylko ja aktywuje konta i nikt poza nami czyli osobami ktore aktywuje nie bedzie mial dostepu. A reszta wyjdzie w praniu.
basica_21
Zaangażowana w BB
Super[emoji4]
julia2s
Mozecie sie pomalu rejestrowac, a upiekszac to bedziemy w trakcie
huskyrescue
Zaangażowana w BB
Cześć!
No ja m.in. przestałam pisać tutaj, bo jest to forum otwarte. Ale to prawda, raz na jakiś czas Was podczytuję.
U nas wszystko w porządku, młoda ma 5 mcy i 9 dni, pierwszy ząbek jest, zaczynam wprowadzać pokarmy inne niż mamine mleko (w koncu!). Na razie na koncie mamy zblendowaną marchewkę "zjedzoną" w ilości niecałej łyżeczki, więc bardzo poowoli się rozkręcamy. Planuję trochę samemu papkę robić, trochę słoiczki podawać, trochę blw (jak zacznie siedzieć), bo nie umiem się na żadną teorię żywieniową zdecydować Niby WHO zaleca, że po 6 mcu należy wprowadzać stałe pokarmy, ale intuicja podpowiada mi, że już teraz mała ma ten moment, wszak każdy dzieć rozwija się inaczej i trudno to ubrać w jakieś sztywne ramy. Nie wiem tylko jaką kaszkę podać jako pierwszą? A Wy jak robicie?
Serdecznie Pozdrawiam!
No ja m.in. przestałam pisać tutaj, bo jest to forum otwarte. Ale to prawda, raz na jakiś czas Was podczytuję.
U nas wszystko w porządku, młoda ma 5 mcy i 9 dni, pierwszy ząbek jest, zaczynam wprowadzać pokarmy inne niż mamine mleko (w koncu!). Na razie na koncie mamy zblendowaną marchewkę "zjedzoną" w ilości niecałej łyżeczki, więc bardzo poowoli się rozkręcamy. Planuję trochę samemu papkę robić, trochę słoiczki podawać, trochę blw (jak zacznie siedzieć), bo nie umiem się na żadną teorię żywieniową zdecydować Niby WHO zaleca, że po 6 mcu należy wprowadzać stałe pokarmy, ale intuicja podpowiada mi, że już teraz mała ma ten moment, wszak każdy dzieć rozwija się inaczej i trudno to ubrać w jakieś sztywne ramy. Nie wiem tylko jaką kaszkę podać jako pierwszą? A Wy jak robicie?
Serdecznie Pozdrawiam!
Gosica_H
Aktywna w BB
Cześć!
Serdecznie Pozdrawiam!
Gosica_H
Aktywna w BB
Julia,jesteś wielka ja nie mam fb i zależy mi na tym,żeby tu zostać z Wami,niekoniecznie na bb,bo nie wiadomo kto nas podczytuje,ale mam nadzieję że będziemy gadulić przynajmniej do pójścia naszym maluchów do szkoły.Takie moje małe życzenie noworoczne.Jak Wam mija ten sylwestrowy dzień?my po spacerze,zakupy zrobione,marchewka z ziemniaczkiem się gotują-ciekawe czy mu zasmakują.
reklama
julia2s
Właściwie to nic wielkiego. Fora gotowe tylko zmieniłam, żebym tylko ja mogla aktywować konta i to wszystko