reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Julia piękny synuś :-) ale ci troszkę zazdroszczę, tak za 2-3 tyg też chciałabym juz byc po ;-)
Gosiaczek powodzeniaaaaaaaaaaa
Dziewczyny ja cała ciąże mam niskie ciśnienie od 50/80 do 100/60 a puls w okolicach 90-110 i gin mówi, że ok

reklama
dziewczyny popatrzcie na liste zrobioną przez angi i napiszcie mi pw tylko jeśli któraś ma zły login wpisany
chce napisać o ten wątek sprywatyzowany
i proszę nie piszcie tutaj bo nie bede wychwytywać z postów ok
dzieki :-)

Witam, bylam tu juz jakis czas temu ale ucieklam. Termin mam na 5 lipca. Czy ktoras z Was tez odczuwa silne bóle miesiaczkowe? Ja je mam od dwoch dni, nie mam juz sily jak czasem zaboli, a co dopiero rodzic... bylam wczoraj na IP ale mi powiedzieli ze skurcze lekkie,takie na 80 % i odeslali do domu...

Julia gratulacje, Szymek jest sliczny. Coraz bardziej poród zdaje mi sie bliższy i realny. I coraz więcej schiz mam z nim związanych. Tymczasem ja nadal leze i trzymam zacisniete nogi, w piątek zaczynamy 34tc

Ostatnia edycja:
Julia gratulacje, sliczny synek!!
Gosiaczek trzymamy kciuki!

Mi brzuch opadł przez ostatnie 2 dni sporo, każdy zauważa, więc też moja Miśka chyba się szykuje do wylotu ;-)

Ewa - jak dla mnie tętno trochę za wysokie
wg mojego kardiologa idealne to około 70-80 bez wysiłku
ciśnienie ok
ale tętno może miałąs wyższe bo sie cukrem zdenerwowałaś

Jej to ja mam tętno teraz w ciąży ok 110-120. Ciśnienie niskie 100/60. Byłam nawet z tym u kardiologa i powiedziała ze w ciąży takie tętno może być bo ilość płynów zwiększona.

reklama
Być może u mnie tak ma być ,bo mam wadę i biorę leki .
Mówiła też ,że tętno nie jest mega istotne w zdrowym sercu ( no chyba ,że mocno przewyższa wartości i człowiekowi szumi w uszach i serce wali jak oszalałe ) w ciaży ważniejsze jest ciśnienie i tego pilnować ,żeby nie było wyższe niż 140/90 bo to jest niebezpieczne .

Do góry