reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Maluszek wyszedl za szybko przez infekcje wod plodowych wiec teraz lezy bidulek pelno kabelkow, na antybiotyku, kroplowkach z tlenem. Nie moge go przytulic nawet :-( sama malo nie zeszlam bo dostalam tachykardii i temperatura z 35.8 na 39 skoczyla w pare minut. Nie mogli mi sie w zyly wbic puls chyba kolo 200 mialam. Moge tylko podziekowac poloznej za to ze mnie zlewala...
Duzo zdrowia! Śliczny jest :-)

Dostalam zastrzyk na pluca, zaraz ide na blok porodowy mam dostac kroplowke i chyba sie zacznie rodzenie :szok: ten bol brzucha to znaczy ze macica sie przugotowuje

Nie martw sie, jesteś pod dobrą opieką i za chwile bedziesz mogła zobaczyć swojego skarba :-)

Gosiaczek &&&&.... Kochane zmierzylam cisnienie bo cukier wysoki 156 a cisnienie 120 78 a puls 104 to duzo ? Bo ja zaraz w jakas paranoje wlaze

To nie zbyt dużo, ja mam zwykle niskie ciśnienie i wysoki puls, a jeszcze wyższy przy wysokich cukrach. Jak masz taki cukier to szklanke wody wypij, błyskawicznie obniży cukier do 120, zobaczysz. Ja na insulinie jadę już miesiąc, woda działa lepiej niż insulina :tak:

cisza zapadła.......... ciekawość mnie zżera co u gosiaczka :-) jutro koleżanka jedzie na wywołanie bo już tydzień po terminie będzie miała dziewczyna niespodziankę bo nie chcieli wcześniej poznać płci a kuzynka nie dawno urodziła drugiego synka mam wrażenie że wysyp dzieci w tym roku :-)

(a ostatnio o gbs was pytalam na wypisie ze szpitala mam wpisane gbs(-) czyli ujemny więc albo ten zwykły posiew wytarczył co im dałam z maja albo mi zrobili bez mojej wiedzy jak badali........)

Kati jestem i żyję w dwupaku. Produkujecie takie ilości, że nie mogę nadrobić, ale staram się.
Mam dużo zajęć, bo mąż ma sesję i ciągle się uczy i nie mam w ogóle pomocy. Tylko mnie wkurza. Staram się z młodym dużo wychodzić i na dworze przebywać, awięc komputer poszedł trochę w odstawkę.

Co do torby do szpitala, to ja 4 dni temu ostro doapkowaywałam, bo było grubo. Nałykałam się no-spy, położyłam plackiem i na szczęscie przeszło.
Miłego wieczoru

Kurcze niezła cisza. U mnie też totalny wysyp dzieci, już 25 wśród znajomych w tym roku;) Tak dużo, że aż musiałam policzyć:D

Ja nadal mam jakąś niemoc. Jutro jedziemy do mojej przyjaciółki do Torunia, w sobotę z Torunia do Płocka na wesele szwagra i w niedziele do domku. I to ostatni wyjazd przed porodem. Wiem, że na pewno będzie fajnie, ale jakoś nawet mi się nie chce pakować:( ech.

reklama
Ewcia z podziwiam że masz jeszcze tyle sił :-) ja już do rozwiązania będę jeździć tylko na wizyty lekarskie strasznie szybko się męczę i puchna nogi :-/ do tego mam wrażenie że mała już bardzo nisko aż takie dziwne uczucie jak chodzę....

Do góry