go0siaczek
Fanka BB :)
Melduje sie dalej jakich kolwiek skurczy a powinny sie juz pojawic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Melduje sie dalej jakich kolwiek skurczy a powinny sie juz pojawic
Duzo zdrowia! Śliczny jest :-)Maluszek wyszedl za szybko przez infekcje wod plodowych wiec teraz lezy bidulek pelno kabelkow, na antybiotyku, kroplowkach z tlenem. Nie moge go przytulic nawet :-( sama malo nie zeszlam bo dostalam tachykardii i temperatura z 35.8 na 39 skoczyla w pare minut. Nie mogli mi sie w zyly wbic puls chyba kolo 200 mialam. Moge tylko podziekowac poloznej za to ze mnie zlewala...
Dostalam zastrzyk na pluca, zaraz ide na blok porodowy mam dostac kroplowke i chyba sie zacznie rodzenie ten bol brzucha to znaczy ze macica sie przugotowuje
Gosiaczek &&&&.... Kochane zmierzylam cisnienie bo cukier wysoki 156 a cisnienie 120 78 a puls 104 to duzo ? Bo ja zaraz w jakas paranoje wlaze