reklama
madziuuula87
Fanka BB :)
no tak kto długi śpi ten o wszystkim dowiaduje się na końcu ...........:-)
julia wielkie gratulacje maluszek śliczny nie powiedziała bym że wcześniak taki ładniutki zdrówka dla was:-)
gosiaczek i karolina powodzenia &&&:-)
ewczis ja przez całą ciąże mam puls min 110 przy niskim ciśnieniu a zdarza się i 120/130 ale podobno jak ciśnienie niskie to i puls wyższy a w ciązy to już wogóle ma prawo być nieco wyższy organzim musi tłoczyć wiecej krwi..........
ja mam w piątek usg nie mogę się doczekać ile warzy mój bobas i czy jeszcze mam czas czy już coś się dzieje bo ostatnio mam coraz częściej te skurcze przepowiadające;-)
a ktg to niektórzy lekarze wcale nie robią jak widać ze z ciaża jest ok dopiero na pordówce sporo moich znajomych miało pierwsze ktg
julia wielkie gratulacje maluszek śliczny nie powiedziała bym że wcześniak taki ładniutki zdrówka dla was:-)
gosiaczek i karolina powodzenia &&&:-)
ewczis ja przez całą ciąże mam puls min 110 przy niskim ciśnieniu a zdarza się i 120/130 ale podobno jak ciśnienie niskie to i puls wyższy a w ciązy to już wogóle ma prawo być nieco wyższy organzim musi tłoczyć wiecej krwi..........
ja mam w piątek usg nie mogę się doczekać ile warzy mój bobas i czy jeszcze mam czas czy już coś się dzieje bo ostatnio mam coraz częściej te skurcze przepowiadające;-)
a ktg to niektórzy lekarze wcale nie robią jak widać ze z ciaża jest ok dopiero na pordówce sporo moich znajomych miało pierwsze ktg
ewczis76
Ale ja czesto mam za wysokie bo czuje sama po sobie i wtedy mierze.... Julia a dzidzula sliczna
martyska1223
Julia aż mi łezka poszła !
Ale cudeńka w nas mieszkają..
Obyscie szybko poczuli się lepiej i wrócili do domu :*
Ale cudeńka w nas mieszkają..
Obyscie szybko poczuli się lepiej i wrócili do domu :*
Julia gratulacje, synek śliczny i w ogóle nie wygląda na wcześniaka, dużo zdrówka dla was i szybkiego powrotu do domku.
Gosiaczek ty też pewnie dzisiaj do Julii dołączysz, trzymam kciuki żeby szybko poszło.
Karola ty też się trzymaj.
Ale się worek rozwiązał, teraz już poleci
U mnie nocka też lipa od 3.30 nie spałam a o 6 budowlańcy elewację robią
Gosiaczek ty też pewnie dzisiaj do Julii dołączysz, trzymam kciuki żeby szybko poszło.
Karola ty też się trzymaj.
Ale się worek rozwiązał, teraz już poleci
U mnie nocka też lipa od 3.30 nie spałam a o 6 budowlańcy elewację robią
EwciaZ
Chyba u gosiaczka coś się dzieje, bo cisza od niej. Ale oczywiście mają jej podać kroplówkę czyli pewnie oksy, zamiast czekać na skurcze. No chyba że o czymś nie wiemy.
Julia współczuję przeżyć. Wiadomo ile synek będzie w inkubatorze?
Ja normalnie mam tętno 60-80, w ciąży 80-110.
Julia współczuję przeżyć. Wiadomo ile synek będzie w inkubatorze?
Ja normalnie mam tętno 60-80, w ciąży 80-110.
go0siaczek
Wlasnie leze i mam oksy jak sie nic nie ruszy to bede miala cc bo dzis musze urodzic. A dalej wszystko pozamykane mam rozwarcie na olowek jak to powiedzial doktor
reklama
W ciazy może być wyższe, tak samo przy niskim ciśnieniu. Ja mam normalnie 80-90 I kardiolog jest z tym ok.Ewa - jak dla mnie tętno trochę za wysokie
wg mojego kardiologa idealne to około 70-80 bez wysiłku
ciśnienie ok
ale tętno może miałąs wyższe bo sie cukrem zdenerwowałaś