reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
no tak kto długi śpi ten o wszystkim dowiaduje się na końcu ...........:-)

julia wielkie gratulacje maluszek śliczny nie powiedziała bym że wcześniak taki ładniutki zdrówka dla was:-)

gosiaczek i karolina
powodzenia &&&:-)

ewczis ja przez całą ciąże mam puls min 110 przy niskim ciśnieniu a zdarza się i 120/130 ale podobno jak ciśnienie niskie to i puls wyższy a w ciązy to już wogóle ma prawo być nieco wyższy organzim musi tłoczyć wiecej krwi..........

ja mam w piątek usg nie mogę się doczekać ile warzy mój bobas i czy jeszcze mam czas czy już coś się dzieje bo ostatnio mam coraz częściej te skurcze przepowiadające;-)

a ktg to niektórzy lekarze wcale nie robią jak widać ze z ciaża jest ok dopiero na pordówce sporo moich znajomych miało pierwsze ktg

Julia gratulacje, synek śliczny i w ogóle nie wygląda na wcześniaka, dużo zdrówka dla was i szybkiego powrotu do domku.

Gosiaczek
ty też pewnie dzisiaj do Julii dołączysz, trzymam kciuki żeby szybko poszło.

Karola
ty też się trzymaj.

Ale się worek rozwiązał, teraz już poleci:-D

U mnie nocka też lipa od 3.30 nie spałam a o 6 budowlańcy elewację robią:wściekła/y:

Chyba u gosiaczka coś się dzieje, bo cisza od niej. Ale oczywiście mają jej podać kroplówkę czyli pewnie oksy, zamiast czekać na skurcze. No chyba że o czymś nie wiemy.

Julia współczuję przeżyć. Wiadomo ile synek będzie w inkubatorze?

Ja normalnie mam tętno 60-80, w ciąży 80-110.

Wlasnie leze i mam oksy jak sie nic nie ruszy to bede miala cc bo dzis musze urodzic. A dalej wszystko pozamykane mam rozwarcie na olowek jak to powiedzial doktor

reklama
Do góry