reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

No ja tez tak czytalam i wlasnie nie panikuje jakos :) przeciez za 4 tygodnie to juz bedziemy w terminie w sumie :) chociaz ja mam skrocona szyjke ale biore leki i leze takze wydaje mi sie ze bedzie ok :)

reklama
Hej u mnie jakieś nie poruzmienie z zusem.. 7.05 dostałam normalna wypłatę a dziś dostałam jakieś 800zl i za cholerę nie wiem skąd to i dlaczego teraz. Siedzę w kolejce
przedemna 20 osób i juz mam dość zapachów które czuje od tych ludzi :[
Co do wagi moja w 32 ważyła 1980 i tez mam stress ze będzie grubaskiem po rodzicach :D

Nie lepiej było zadzwonić na infoline? Całkiem sensownie to ogarnęli dzwoniłam w zeszłym tygodniu i nawet bezboleśnie przeszła rozmowa ;)

Cześć dziewczyny,
jestem świeżynką u was, ale mam termin na 15 lipca i mam do was pytanie czy obniżył się już którejś brzuszek?
Ja zauważyłam ze od kilku dni mam go dużo niżej i troszkę się stresuję że za wcześnie...
Czy któraś ma podobny problem?
pozdrawiam Kasia

Tak jak dziewczyny piszą warto to skonsultować Może dziecko się inaczej ułożyło, może już w kanale jest a może właśnie szyjka krótka

Składka jest dowolna, jak kogo stać. Ja wpłaciłam 50 zł ale wiem że dziewczyny i po 10 i po 20 zł wpłacały

Ja to juz wogole nie wiem. Brzuch obnizony twardnieje co chwile w nocy wypadl mi spory kawal czopa. W sumie to juz glupia jestem co robic ???

reklama
Do góry