reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Hej u mnie jakieś nie poruzmienie z zusem.. 7.05 dostałam normalna wypłatę a dziś dostałam jakieś 800zl i za cholerę nie wiem skąd to i dlaczego teraz. Siedzę w kolejce
przedemna 20 osób i juz mam dość zapachów które czuje od tych ludzi :[
Co do wagi moja w 32 ważyła 1980 i tez mam stress ze będzie grubaskiem po rodzicach :D

reklama
Cześć dziewczyny, nie odzywałam się ostatnio, ale coś się słabo czuję. Od kilku dni mam jakieś odloty jest mi słabo i nie daję rady nic sensownego zrobić. Niby wyniki ok nawet lepsze niż w zeszłym miesiącu więc nie wiem skąd te zasłabnięcia. Pocieszające jest to, że dzisiaj idę do lekarza i obejrzę maluszka, który mocno mi się w brzuszku rozpycha:tak:
Miłego dnia

Cześć dziewczyny,
jestem świeżynką u was, ale mam termin na 15 lipca i mam do was pytanie czy obniżył się już którejś brzuszek?
Ja zauważyłam ze od kilku dni mam go dużo niżej i troszkę się stresuję że za wcześnie...
Czy któraś ma podobny problem?
pozdrawiam Kasia

U mnie jak zapisywałam dzieci po porodzie do przychodni to potem sama położna dzwoniła się umówić. Była raz u jednego i raz u drugiego, bo nie czułam potrzeby na więcej. Teraz pewnie będzie podobnie.

Cześć dziewczyny,
jestem świeżynką u was, ale mam termin na 15 lipca i mam do was pytanie czy obniżył się już którejś brzuszek?
Ja zauważyłam ze od kilku dni mam go dużo niżej i troszkę się stresuję że za wcześnie...
Czy któraś ma podobny problem?
pozdrawiam Kasia

Nie chcę straszyc, ale kolezance jak sie obniżył w 33cim tygodniu to okazało się ze szyjka się skróciła do pół centymetra, dziewczyna dostała biegiem leki na płuca dziecka i leże do końca ciąży...

Mi też się obniżył nawet moja mama to zauważyła. Kontrole mam za tydzień w środę.
Dzisiaj z mala jadę do pediatry wysypalo ja ma ospę tylko te wymioty mnie martwią nie wiem czy to normalne przy ospie.

Moja malutka w 30 tc ważyła 1200g. Pierwsza córcia urodziła się z wagą równo 3 kg :D

Dziewczyny po ile przelewacie dla kundy?

reklama
byłam w poniedziałek u lekarza, szyjke mam długą, ale brzuch codziennie jest niżej a wszędzie czytam że obniża się na 2-4 tygodnie przed porodem... Patka daj znać co lekarz powie.
dzięki dziewczyny, przynajmniej nie jestem sama;)

Do góry